Povežite se s nama

Crna kronika

Dvojica pretukla 72-godišnjaka i nanijela mu teške tjelesne ozljede

FOTO: Ilustracija

Objavljeno:

- dana

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 31-godišnjak i 21-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede, javila je PU međimurska.

Sumnja se da su u subotu, 8. srpnja, nešto prije 20 sati u Kuršancu na parkiralištu ispred trgovine mješovitom robom u Glavnoj ulici, nakon verbalne prepirke, rukama i nogama po glavi i tijelu izudarali 72-godišnjaka te mu pritom nanijeli teške ozljede.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni 72-godišnjak prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u događaju teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv dvojice osumnjičenika zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Crna kronika

Ukrali mnogo alkohola i cigarete pa krenuli u provod na Praznik rada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27, 25, 24, 23, 21 i 19-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Oni su, kako se sumnja, 1. svibnja, u Cestici, provalili u jednu trgovinu te otuđili veću količinu alkoholnog pića i cigarete. Protiv istih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Čakovečki detektivi otkrili počinitelje razbojništva u Pribislavcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i starijim maloljetnikom, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo razbojništva.

Naime, u utorak, 14. svibnja ove godine, nešto prije 17 sati u Pribislavcu, Kaštelskoj ulici, tijekom kraćeg razgovora zatražili su novac od oštećenog 18-godišnjaka. Nakon što je iz odjeće izvadio novčanik osumnjičeni su fizički nasrnuli na 18-godišnjaka te mu pritom iz novčanika ukrali 500 eura. Oštećeni je u događaju lakše ozlijeđen, javila je međimurska policija.

Protiv 28-godišnjaka te prema starijem maloljetniku zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državno odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje