Povežite se s nama

Sport

3. NL Sjever: Varteks minimalno poražen u Kotoribi, Pitomača preokretom do slavlja u Ludbregu

Objavljeno:

- dana

U susretu 8. kola 3. nogometne lige Sjever, Varteks je gostovao u Kotoribi. Momčad Graničara slavila je s minimalnih 1:0. Bez bodova je ostala i Podravina. U Ludbregu je s 2:1 slavio sastav Pitomače. Ludbrežani su prvi poveli preko Pavla Zadravca, ali gosti već do odmora poravnavaju rezultat da bi u nastavku susreta stigli i do potpunog preokreta.

U međimurskom derbiju u Murskom Središću, domaći Rudar je s 2:1 bio bolji od Međimurja, dok je Polet u Svetom Martinu na Muri tek remizirao 1:1 s Koprivnicom. Istim rezultatom završila je i utakmica u Virovitici, gdje je istoimeni domaćin ugostio Dinamo iz Domašinca.

Sport

Braća Kolarić i Bruno Varšić prvaci Europe s rukometnom reprezentacijom gluhih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na 13. Europskom prvenstvu gluhih u njemačkom Frankenthalu, Hrvatska je ponovo, po 6. put postala najbolja momčad Europe!

Izabranici Marija Sirotića obranili su europski naslov nakon što su u finalu svladali domaćina Njemačku rezultatom 27:21.

Njemačka je pružala dobar otpor u prvom poluvremenu, koje je završilo 10:10. U drugom dijelu pojačao se protok lopte hrvatskih rukometaša. Prednost od tri pogotka više nisu ispuštali.

Boje hrvatske brane braća Jakov i Florijan Kolarić koji igraju za RK Vidovec te Bruno Varšić, GRK Varaždin 1930.

Igračem turnira proglašen je Tomislav Bošnjak, vratar turnira Varšić, a nagradu za fair play dobila je reprezentacija Hrvatske s najmanje isključenja.

Nastavite čitati

Sport

Leona Habek izvrsna 4. na Slovenskom pokalu u Celju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kadeti Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na Slovenskom pokalu u slalomu za mlađe kategorije koje je održano na rijeci Savinji u Celju. Na natjecanju je nastupilo 105 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

U kajaku jednosjedu (K-1) kod mlađih kadetkinja Leona Habek plasirala se na 4. mjesto.

Kod starijih kadeta u kajaku Marin Bjeliš plasirao se na 7. mjesto, Neo Vugrek bio je 14., Domagoj Kracik 19., a Domagoj Cerovečki  na 21. mjestu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje