Povežite se s nama

Zabava & Stil

Na KVART festival dolazi Krešimir Šustić koji će ispričati PR iskustvo rada s Baby Lasagnom

Objavljeno:

- dana

Na KVART festival dolazi poseban gost koji će iz prve ruke ispričati svoje iskustvo na Euroviziji i rada s Baby Lasagnom!

Posjetitelji će ga moći ispitati sve što ih zanima o PR-u, iskustvu s medijima, što je za njega dobar PR izvođača, ali i neke tajne iz PR svijeta. Gost KVART festivala je Krešimir Šustić, trenutno najpoznatiji kao PR-ovac Baby Lasagne!

Q&A PR Baby Lasagne s Krešimirom Šustićem na KVART rasporedu je u petak, 7. lipnja s početkom u 11 sati u Chill zoni KVART festivala (ulaz kod Varteks Outleta, Zagrebačka 94).

Sudjelovati mogu svi zainteresirani koji posjeduju festivalsku ulaznicu ili jednodnevnu ulaznicu za petak, 7. lipnja. Broj sudionika na Q&A je ograničen pa su uz festivalske ulaznice ili jednodnevne ulaznice za petak obavezne i prijave na link: KLIK ZA PRIJAVU  

Krešimir Šustić je vlasnik i osnivač agencije za odnose s javnošću – aPR, koja je specijalizira za razvoj i implementaciju komunikacijskih strategija te upravljanje imidžom. Prije osnivanja vlastite agencije, iskustvo u struci stjecao je radeći u renomiranoj zagrebačkoj PR agenciji. Završio je preddiplomski studij odnosa s javnošću na Sveučilištu VERN’, na kojemu je bio nagrađen rektorovom nagradom. Trenutno pohađa diplomski studij odnosa s javnošću na Veleučilištu Bernays i poznat je kao PRovac Baby Lasagne. Njegova stručnost obuhvaća širok spektar komunikacijskih vještina, uključujući medijske odnose, krizno komuniciranje, strateško planiranje i digitalne medije.

Zabava & Stil

FOTO “Dravski kotlić“ okupio čak 28 ekipa, a pobjeda otišla “Gurmanima“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Obilježavanje 70 godina Gradskog kupališta na Dravi u organizaciji JU Gradski bazeni Varaždin i uz pokroviteljstvo grada Varaždina započelo je u petak festivalom elektroničke glazbe Dance Pool Factory, a nastavljeno u subotu 29. lipnja, Dravskim kotlićem – natjecanjem u kuhanju gulaša u kotliću.

Ogledalo se čak 28 ekipa: KBB, Baking Bad, Mikiz, Drava Zrinski, Face s placa, Tri praščića, Dravaši, Dark Blue Stores, Pajdaši, O’prosti pasulji, Šok soba Toni, Družba Pere Kotlića, Veseli Dečki, Vatreni kotlići, Gurmani, Ugostiteljstvo Gruda, Tajni Začin, Controlmatik, Gljivari, ekipe Čistoće Varaždin, Grada Varaždina, Varkoma – odvodnje, Varkoma – vodovod, Varaždinske građanske garde, Gradskog društva Crvenog križa, OK Cratis, Gastrocoma i ekipa dramske amaterske skupine Profesionalci iz Gojanca.

Sudionici, ali i posjetitelji, za koje je ulaz na bazene bio besplatan, dobro su se zabavljali uz tamburaški sastav „Sedef“, a program je vodio Krunoslav Čolo koji se još jednom dokazao kao izvrstan zabavljač.

Najbolje gulaše odabrao je tročlani žiri u sastavu predsjednik Ivo Grđan – voditelj prehrane SC Varaždin, članice Nevenka Bosilj, prof. – nastavnica kuharstva u Gospodarskoj školi Varaždin i Jelena Pavleković – ravnateljica JU Gradski bazeni Varaždin koji je ocjenjivao izgled, kompaktnost i naravno okus.

Nagrade najuspješnijima dodijelila je ravnateljica JU Gradski bazeni Varaždin Jelena Pavleković koja je čestitala nagrađenima i zahvalila na sudjelovanju svim ekipama te pozvala sve Varaždinke i Varaždince kao i sve posjetitelje da do 31. kolovoza osvježenje od ljetnih vrućina potraže upravo na uređenim Dravskim bazenima.

Pobjednik ovogodišnjeg „Dravskog kotlića“ je ekipa Gurmani.  Drugoplasirana je ekipa Varkom odvodnja, a trećeplasirana Ugostiteljstvo Gruda. Najsimpatičnijom ekipom proglašeni su O’ prosti pasulji, a nagrađena je i prva prijavljena ekipa  na 1. Dravski kotlić – Tri praščića.

Svim sudionicima uručeni su prigodni pokloni organizatora i sponzora kao zahvala za sudjelovanje, a proslava 70 godina Dravskih bazena završena je rezanjem rođendanske torte.

Ravnateljica JU Gradski bazeni Varaždin najavila je i događanja u ovogodišnjoj ljetnoj sezoni POOL PARTY – „Fućkaš more“ na kojima će  03.07. nastupiti Antony Kay, 10.07.Yapa te 17.07.2024.Bosse.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Organizatori Špancirfesta krenuli u potragu za talentiranim herojima ulica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Već osam godina Špancirfest traži nove talente i otvara vrata neafirmiranim glazbenicima, performerima, glumcima, plesačima i drugim izvođačima, nudeći im jedinstveno iskustvo nastupa na nekoliko lokacija u gradskoj jezgri, pred brojnom festivalskom publikom.

Ako smatrate  da imate sve ono što je potrebno da postanete heroj ulica ovogodišnjeg Špancirfesta, nemojte propustiti priliku da budete dio službenog festivalskog programa i osjetite nezaboravnu atmosferu najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj.

Natječaj „Postani heroj ulica Špancirfesta“ traje do 14. srpnja i objavljen je na službenoj internetskoj stranici festivala www.spancirfest.com. Svi prijavljeni video radovi bit će dostupni na službenoj Facebook stranici Špancirfesta od 15. do 21. srpnja i u tom periodu trajat će glasanje.

Uzimajući u obzir broj glasova, ali i kvalitetu prijavljenih izvedbi, organizacijski tim Špancirfesta odabrat će ovogodišnje heroje ulica.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje