Povežite se s nama

Zabava & Stil

Snaga kvalitete upotpunjena vrhunskim dizajnom

Objavljeno:

- dana

Dizajnerski i lifestyle trendovi vraćaju kuhinju u središte pozornosti moderno opremljenih životnih prostora. Iverpanova ponuda granitnih i inox sudopera savršeno se uklapa u te trendove, iznimnom kvalitetom i širinom dizajnerskih rješenja koja odgovaraju svim vašim estetskim zahtjevima.

Ako mislite da su inox sudoperi samo za tradicionalne kuhinje, Reginox će vas iznenaditi!

Inox sudoperi doživotne garancije

Reginox je sinonim za kvalitetu inox sudopera. Već 40 godina globalni su lideri, najveći inovatori u industriji i ne samo da se svi sudoperi proizvode u Nizozemskoj već je i porijeklo sirovine europsko. Ako ste se odlučili za inox sudoper, Reginox nudi više od 150 modela sudopera s doživotnom garancijom, a mi dodajemo još neke razloge zašto Reginox.

DIZAJN I INOVATIVNOST
Reginox prepoznaje vrijednost lijepo dizajniranih sudopera što je industrija nagradila s brojnim nagradama za dizajn. Inovativnost, posvećenost detaljima i preciznosti Reginox stavlja u službu praktičnosti i jednostavnosti.

KVALITETA
Svaki je Reginox sudoper proizveden iz jednog komada najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika. Moderna tehnologija izrade omogućila je sudoper čiju kvalitetu korisnik osjeti u svakodnevnoj uporabi, pogotovo u usporedbi s inox sudoperima koji se blago deformiraju ili mijenjaju boju.

BRIGA ZA LJUDE I OKRUŽENJE
Reginox ima FSC® certifikat za promicanje ekološki odgovornog ponašanja, a 70% sudopera proizvodi se od recikliranih materijala. Pomno osmišljenim, ugodnim i zdravim radnim okruženjem, kontrolom sirovina i razboritim pristupom korištenja energije, Reginox pokazuje brigu i za generacije koje dolaze, što je uz izvrsnu kvalitetu jedan od važnih razloga radi kojeg je uvršten u Iverpanovu ponudu.

Granitni sudoperi otporni i na metke!

Ako ste se odlučili za granitni sudoper, Schock će opravdati sva vaša očekivanja! Testirana je izdržljivost Schockovih “extreme” sudopera u ekstremnim izazovima, poput ispaljivanja metka ili hokejskih pakova direktno na površinu sudopera. Sudoperi su izdržali najekstremnija opterećenja, a vi u Iverpanu odaberite onaj koji želite!

NAJKVALITETNIJI GRANITNI SUDOPERI U SVIJETU
Od osnutka 1924. Schock je sinonim kvalitete, modernog dizajna i dugovječnosti. Tvrtka koja je prije 35 godina lansirala prvi granitni sudoper i danas svoje granitne sudopere proizvodi ekskluzivno u Njemačkoj. Sa svojih više od 90 patenata jednostavno je korak ispred svih, te se prema njenim metodama danas proizvodi 75 posto svih sudopera u svijetu!

NA RASPOLAGANJU VIŠE OD 200 MODELA U TRI VRHUNSKA MATERIJALA
Riječ je o CRISTADUR®, CRISTALITE® PLUS i CRISTASTONE® materijalima, što čini Schock jedinom tvrtkom u svijetu koja proizvodi granitne sudopere u takvom rasponu.
CRISTALITE® materijal savršen je za sve koji traže visoko otporne sudopere, odlične UV stabilnosti i neporozne glatke površine. CRISTADUR® extreme materijal dodano je ojačan mrežom stakloplastične armature u samom koritu sudopera i s ProHygenic antibakterijskom zaštitom.

KVALITETNI GRANITNI SUDOPERI SU VJEČNI
Materijali, od kojih su sudoperi proizvedeni, svojom se vrlo kompaktnom neporoznom površinom, savršenom čvrstoćom i iznimnom glatkoćom, osim lakog održavanja, uspješno bore protiv kamenca i tvrdokornih nečistoća. Upravo zato Schockovi se sudoperi smatraju vječnim!

Moderne slavine uz inox i granitne sudopere

DIZAJN I KVALITETA
Slavine jednostavnih linija dizajnirane su za moderne kuhinje, ali se mogu uskladiti i s bilo kojim drugim kuhinjskim stilom. S obzirom na uporabu preporučamo slavine koje se sastoje od tehnički kvalitetnih komponenti, uz koje, u Iverpanu, dolazi garancija od čak 5 godina. Za uštedu vode svakako su neminovan izbor slavine s aeratorom.
SLAVINE UZ GRANITNE SUDOPERE
Cristalite Plus® boje slavina kompletiraju se s odgovarajućim bojama Schock-ovih granitnih sudopera, a moguće je odabrati i bilo koju drugu kombinaciju.

SLAVINE UZ INOX SUDOPERE
Nekad su inox slavine uz inox sudopere bile isključivo izbor tradicionalnih kuhinja. Međutim iskorak u kvaliteti izrade i dizajnu, koji prati trendove modernih uređenja, vratili su inox u svakodnevnu uporabu.

Iverpan
Kučanska 3, Varaždin
042 305 403
[email protected]

Radno vrijeme:
pon-pet: 7.00 – 20.30
sub: 7.00 – 14.00

Zabava & Stil

FOTO Tribinama NK Varaždina zbog nove himne Vatrenih danas se prolamao silan huk

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nakon brojnih pjesama različite tematike koje dosad kao autor snimio Dražena Popijač Pupi, na red je stigla i nova himna Vatrenih.

Podsjećamo, lani je realiziran projekt himne NK Varaždina u suradnji s Udrugom veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, čiji je član i spomenuti glazbenik.

– Ta himna bila je dobro prihvaćena i potakla me da napravim i jednu originalnu pjesmu za hrvatsku repku. I sam sam bio u ratu kao branitelj pa imam „filing“ kakav drugi autori nemaju – veli naš sugovornik koji potpisuje tekst i glazbu.

Na njega se nadovezao Robert Puja, predsjednik UV 7. gbr „PUMA“, koji se osvrnuo na dugogodišnju suradnju s Pupijem.

– Od ideje do realizacije novog projekta prošlo je kratko razdoblje i prošlog tjedna imali smo radni sastanak na kojem je odlučeno da u snimanju spota i pjesme sudjeluju branitelji. To je bio logičan potez jer su „provučeni“ kroz stihove. Pjesma je prava – navijačka, a danas su na snimanju sudjelovali veterani Roda, 104. brigade, Tigrova i Puma. Iz svake spomenute postrojbe sudjelovalo je po 10 branitelja koji pjevaju refrene u navijačkom stilu. Ideja je bila da mora zvučati moćno – objasnio je Robert Puja.

Dodajmo da je pjesma melodična i zasigurno će biti izvođena tijekom predstojećeg Europskog nogometnog prvenstva i onih natjecanja koja slijede.

Kako je to sve skupa danas izgledalo na stadionu NK Varaždina pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Vikend u varaždinskom HNK uz etno tehno i komične basne

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nesvakidašnji glazbeno-scenski događaj, autorski projekt koji potpisuju Tim Hrvaćanin i Damir Martinović Mrle na Veliku scenu varaždinskog HNK dolazi u subotu, 4. svibnja s početkom u 19,30 sati.

Predstavu izvode plesači i svirači Varaždinskog folklornog ansambla u režiji Tima Hrvaćanina, dok glazbu potpisuje Mrle. Ovom inovativnom umjetničkom suradnjom preispituju se koreografske i dramaturške konvencije glazbeno-scenske izvedbe folklora te se istražuju potencijali novih koreografskih i glazbenih ostvarenja u folkloru.

Klasična folklorna izvedba uvijek teži izvornom predlošku u svakom segmentu izvedbe, od plesa i glazbe do nošnje i prikaza narodnih običaja. U predstavi Tichek se oženil folklorni ples izlazi izvan granica folklornog okvira te ulazi u dijalog s Mrletovim glazbenim opusom, od hitova i manje eksploatiranih pjesama grupe Let 3 do kazališnih i filmskih brojeva koje Mrle potpisuje s Ivankom Mazurkijević. Zakoračite u vikend uz etno tehno.

Za najmlađu publiku u nedjelju, 5. svibnja u 17 sati stiže predstava BASNE iz Kazališta Virovitica. Pet poznatih basni (Cvrčak i mrav, Lisica i gavran, Lisica i roda, Kornjača i zec, Miš i lav) u kojima “životinje zbore k’o ljudi i svaka neku pouku nudi” u ovoj je predstavi prikazano na vedar i komičan način.

Dinamična igra i brza izmjena scena odvija se u prepoznatljivoj maniri animiranih filmova pa garantira prijemčivost dječje publike. Kroz veselu igru, dopadljive likove, domišljatu režiju, maštovite kostime i šaroliku scenografiju, edukativan karakter predstave progovara na zabavan način.

Pa tako autor ove vesele i duhovite dramatizacije i adaptacije u stihovima, Draško Zidar, poručuje: “Slušajte, djeco, mudrosti basne I mnoge stvari bit će vam jasne. Slušajte basne mudru notu Mudrosti nam svima treba u životu.”

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje