Povežite se s nama

Sport

Hrvatska pobijedila Španjolsku, a izbornik Dalić poručio: Na Wembleyju igramo za Vukovar!

Objavljeno:

- dana

Hrvatska nogometna reprezentacija pogotkom Tina Jedvaja u zadnjoj sekundi pobijedila je Španjolsku na punom Maksimiru 3:2 u Ligi nacija.

Izbornik Zlatko Dalić bio je presretan nakon pobjede.

– Nagrađeni smo, sjajna i veličanstvena utakmica. Igrali smo dobro, bili smo kompaktni, cijelu utakmicu smo poštovali sistem i zbog toga smo nagrađeni. Prekrasna pobjeda – rekao je Dalić koji je posebno pohvalio Jedvaja, strijelca dvaju gola.

– Igrao je lijevog bočnog i odigrao je sjajno. Vidjelo se koliko smo htjeli ovu pobjedu. Trebaju nam mladi igrači koji će u budućnosti biti velika pojačanja, ali oni se moraju uklopiti u postojeću momčad. Idemo na Wembley uživati. Tri boda su nam važna jer ostajemo u grupi. Idemo probati pobijediti Engleze i uzeti prvo mjesto. Motiv je Vukovar jer je taj dan kolona sjećanja. Nećemo biti u Vukovaru, ali ćemo pokušati dati svoj doprinos – zaključio je Dalić.

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje