Povežite se s nama

Zabava & Stil

Srijeda u Varaždinu uz Elemental, Meritas, Sowas i predstavu “Bogi Ivač znova”

Objavljeno:

- dana

Prošla je prva polovica Špancirfesta.

Već je sada broj doživljaja i iskustava nemjerljiv, a ostalo nam je još jednom toliko puta što znači da ćemo se od ljeta 2019. oprostiti u zaista velikom stilu.

Prva polovica najvećeg hrvatskog festivala donijela je desetine svakodnevnih programa, velike i prepune koncerte, rasprodane kazališne predstave, bezbrojne i popunjene kreativne radionice, rijeke dobro raspoloženih ljudi na varaždinskim ulicama i jedinstvenu pulsirajuću atmosferu tipičnu baš za Špancirfest.

Srijeda, 28. kolovoza, donosi redoviti, prebogati dnevni program na ulicama, Parku kreative, Vindilandu, zabavnom parku, Universe showu što je sve priprema za večer kada će u pogonu biti tri koncertne pozornice Špancirfesta.

Na Korzu svira varaždinska glazbena atrakcija svjetskog zvuka Sowas u 20 sati, na pozornici KVART u isto vrijeme genijalne Meritas, a na PAN pozornici Stari grad u 22 sata veliki Elemental. Kod vile Bedeković se igra kultna i iznimno popularna predstava “Bogi Ivač znova” HNK u Varaždinu.

Zabava & Stil

Pume vas pozivaju na snimanje spota navijačke pjesme Dražena Popijača Pupija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga veterana 7. gardijske brigade “Puma” pozivaju sve na snimanje video spota navijačke pjesme, autora glazbe i teksta hrvatskog branitelja Dražena Popijača Pupija, za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se održati u Njemačkoj.

Pjesma “Jedna je jedina” nastala je u organizaciji Dražena Popijača Pupija uz pomoć Udruge veterana 7. gardijske brigade „Puma“, ali i ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata Varaždinske županije.

– Na snimanje spota pozvani su svi, ne samo hrvatski branitelji već svi žitelji, žene, djeca i svi ljubitelji sporta i hrvatske reprezentacije. Poželjno je da dođete na snimanje u obilježjima hrvatske nogometne reprezentacije (navijačke majice, kape, šalovi, rekviziti i sl.) te molimo da ponesete što više hrvatskih zastava kao simbol podrške našoj reprezentaciji. Navijačka pjesma slavit će zajedništvo, hrabrost i ljubav prema sportu i prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji – ističe Udruga veterana 7. gardijske brigade “Puma”.

Snimanje video spota održat će se u ponedjeljak, 27. svibnja na stadionu Varteksa. Okupljanje je predviđenu u 16:50, a snimanje će početi u 17 sati.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Veseli maturanti prodefilirali čakovečkim ulicama

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Na najbolji mogući način, uz veselje, pjesmu i šarene kostime, čakovečki su se maturanti oprostili od školskih klupa.

Slavlje je trajalo cijelog tjedna, a čakovečki maturanti kraj su škole obilježili veselim mimohodom ulicama grada.

Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje