Povežite se s nama

Međimurje

Kako osigurati mir i toplinu doma i pritom uštedjeti energiju?

Objavljeno:

- dana

VNUK PRODUKT

Mir i tišina nakon napornog radnog dana ono je o čemu sanja svatko od nas, posebno ako se naš stan ili kuća nalazi u središtu grada, prometnoj ulici, blizini željezničke pruge ili zračne luke.

Ne samo da buka remeti naš mir, znanstvena istraživanja pokazala su da glasna i stalna buka, osim što je naporna, uzrokuje poremećaje spavanja, koncentracije te loše utječe na krvni tlak i izaziva probleme sa srcem.

Energetska učinkovitost

Naše uši su zbog buke na uzbuni danju i i noću. Ipak, najgore je upravo noću jer buka remeti prirodni ritam dubokog sna.
Salamander PVC stolarija i prozorski sustavi koje u svojoj ponudi ima tvrtka Vnuk produkt, koja posluje na dvije adrese, u Zagrebu i Prelogu, nudi učinkovita rješenja kako biste izbjegli sve neželjene posljedice buke, a pritom i postigli smanjenje potrošnje energije u svojoj kući, stanu ili poslovnom prostoru. Kako su energenti svakim danom sve skuplji tvrtka Vnuk produkt intenzivno radi na projektima energetske učinkovitosti.

 

Prozorski profili Salamander System bE daje odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju

Iz ponude svakako izdvajamo prozorski profil Salamander Sistem BluEvolution, najnoviju generaciju iz obitelji Salamander koja moćnim izolacijskim karakteristikama oduzima dah! Ovaj profil ujedinjuje vrhunsku i modernu tehnologiju u novoj generaciji vrhunskih prozora. U kombinaciji s troslojnim staklom THERMIX dobivamo toplinsku provodljivost za cijeli prozor U=0,85 W/m2K. Takve karakteristike stolarije zadovoljavaju pasivnu gradnju i visoko energetske kuće i objekte.
Tu je i Salamander System Streamline, savršen izbor za one koji vrednuju eleganciju u dnevnom okruženju. Uz dugotrajnu funkcionalnost i smanjenje razine buke, ovi prozori predstavljaju optimalnu zaštitu od gubitka topline i tako bitno smanjuju potrošnju energije. U kombinaciji s kvalitetnim staklom postižu se izolacijska svojstva koja mogu zadovoljiti zahtjeve klasične gradnje u Hrvatskoj.

 

Tvrtka smo jednostavne vizije služenja. Kad jednom dogovorimo suradnju, očekujte od nas da smo uvijek spremni biti vam na usluzi i odgovoriti na vaš zahtjev. Odlučili smo usavršavati se i početi od sebe samih iz današnje utrke za profitom i borbe s konkurencijom vinuti se u zdrave međuljudske odnose gdje je čovjek i njegovo zadovoljstvo na prvome mjestu.

Odabir mnogih kupaca je Salamander System 3D, sustav s tri britve koji daje još bolja izolacijska svojstva, odnosno toplinsku i zvučnu izolaciju, kao i protuprovalnu zaštitu na najvišoj razini.  Ovaj profil  otporan je na vremenske utjecaje zbog visokokvalitetnog PCA-a i strukture vanjske površine. Osvojit će vas vrhunskim dizajnom, što mu je jedna od prednosti,  a atraktivan zaobljen profil 3D otvara prostor prirodnom danjem svjetlu.
Uz PVC stolariju koja postiže izuzetnu zvučnu i toplinsku izolaciju u ponudi Vnuk produkta su i ALU vrata, kvalitetna garažna vrata, rolete, grilje, klupčice, završni radovi (obrada špaleta…) ljubanost i profesionalizam. Atraktivan izgled, funkcionalnost i briga o najsitnijim detaljima ne samo da će uljepšati vaš dom, nego ćete dobiti visokokvalitetan i dugovječan proizvod.

Garažna vrata vrhunske su kvalitete i zadovoljit će najzahtjevnije

Rolete koje u ponudi ima tvrtka Vnuk produkt jedna su od najboljih zaštita unutrašnjosti vaše kuće od sunca kao i neželjenih pogleda. Ovisno o tome koje rolete izaberete, možete odabrati i način upravljanja njima, odnosno, možete birati između gurtne, kurble i električnog motora.  Za one koji su u potrazi za tradicionalnim vrijednostima u arhitekturi i dizajnu interijera pravo rješenje su grilje. Baš kao i rolete, zaštitit će vas od neželjenih pogleda, no domu će pružiti onaj posebni, domaći “štih”.

Garažna vrata u zadnje vrijeme apsolutno uljepšavaju naš dom, a funkcionalnošću svaki pogon. S novom ponudom materijala i oblika, garažna vrata neupitno postaju estetski element svake kuće i poslovnog prostora paralelno sa sve suvremenijim rješenjima automatskog i senzorskog upravljanja.
Na kraju vas želimo još jednom podsjetiti na našu poruku služenja, a ne profita na prvom mjestu jer nam je čovjek i nejgovo zadovoljstvo na prvom mjestu.

KAKO DO NAS?

Vnuk produkt posluje u Zagrebu i Prelogu gdje ih možete potražiti u Glavnoj 68. Sve informacije možete dobiti na broju telefona 040/648-333 ili 040/648-335, putem faksa 040/648-334 ili e-mailom [email protected]. Više informacija možete doznati i na internetskim stranicama www.vnuk-produkt.hr.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Ostaje li Mursko Središće i šest okolnih općina bez veterinarske brige za male kućne ljubimce?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Veterinarska stanica u Murskom Središću postoji još od pedesetih godina prošlog stoljeća, a usluge iste koriste građani Murskom Središća ali i mještani okolnih općina Vratišinec, Podturen, Selnica, Sveti Martin na Muri, Štrigova i Lendava.

Obzirom na trenutnu problematiku odnosno zatvaranja dijela ambulante, to jest usluge za male kućne ljubimce, iz Grada Mursko Središće ističu da je navedena usluga potrebna građanima Murskog Središća i okolnih općina kako bi stručan i iskusan tim doktora veterinarske medicine mogao pružati ljubimcima zdravstvenu skrb u najkraćem mogućem roku.

U cilju ponovnog otvorenja dijela veterinarske ambulante u Murskom Središću koja se bavi kućnim ljubimcima gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak uputio je zamolbu za potporom načelnicima susjednih općina da se zadrži usluga za male kućne ljubimce u Veterinarskoj ambulanti u Murskom Središće te je po primitku potpora upućen dopis privatnom vlasniku Veterinarske ambulante.

– Nadamo se da će iskazana potreba Grada i okolnih općina biti uvažena te da će ponovno bit omogućena zdravstvena skrb za kućne ljubimce u Murskom Središću. Očekujemo odgovor od vlasnika te ćemo s njim upoznati javnost – priopćili su iz Murskog Središća.

Nastavite čitati

Međimurje

KUU Zvon će u “Dobro jutro, Hrvatska” prezentirati župu i Općinu Mala Subotica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

KUU Zvon župne zajednice Mala Subotica će ove subote, 4. travnja, gostovati u HRT-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

Tridesetak Zvonovaca će prezentirati župu i Općinu Mala Subotica kroz međimursku popevku, ples, nošnju, rukotvorine i naravno gastronomiju.

Nastup uživo se očekuje oko 10:20 sati, stoga budite pokraj malih ekrana i podržite naše čuvare kulturne tradicije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje