Povežite se s nama

Sponzorirani

Aparati za kavu – dar koji ne prestaje davati

Objavljeno:

- dana

Aparati za kavu su dar koji ne prestaje davati.

Iako nekada luksuz, aparati za kavu sve češće ulaze u domove i postaju ravnopravni članovi obitelji kuhinjskih uređaja. Napravili su pravu revoluciju načina na koji i najveći hedonisti percipiraju ispijanje kave i ne izgleda kao da će se tu zaustaviti. Naime, modeli kave aparata koji godinama dominiraju tržištem jesu oni koji koriste kapsule. Vrlo kompaktni i jednostavni za upotrebu, ovi aparati su eliminirali potrebu za naročitom vještinom korisnika, ali i za izdvajanjem velikih suma novca za profesionalne uređaje. Mehanizam koji ovi aparati koriste i raznovrsnost kapsula čine kombinaciju kave aparata s instant patronima favoritom među ljubiteljima ovog nezaobilaznog jutarnjeg napitka.

Uz pravi brend, nema limita

Jedan od razloga zbog koga su aparati za kavu na kapsule toliko popularni jeste i to što nude veliki broj opcija kada su vrste napitaka u pitanju. Dok klasični uređaju najčešće mogu napraviti jednu ili dvije vrste napitaka, pritom zahtijevajući određenu vještinu i iskustvo korisnika da bi svaka šalica kave bila savršena, aparati za kavu s kapsulama mogu spremiti gotovo bilo koji napitak na bazi kave jednostavno i u samo nekoliko trenutaka. Kapsule dolaze s različitim vrstama kave i širokim spektrom ukusa. Ovako postavljene mogućnosti su idealne za eksperimentiranje. Osim mješavina različitih vrsta kave, u kapsulama se mogu pronaći i smjese za kapučino, latte ili makijato, tako da se u ovim napicima može uživati u svako doba dana. Također, sama kava može biti jača ili blažeg ukusa, s pojačanom aromom ili primjesama drvenastih mirisa, ali i s dodacima poput ukusa čokolade ili vanilije. Na tržištu se vrlo lako mogu pronaći i kapsule irske kave ili napitaka s dodatkom ruma. Tako aparati za kavu pomiču granice i prestaju biti samo uređaju za klasičan espresso.

Kako aparati za kavu s kapsulama funkcioniraju?

Aparati za kavu koji koriste kapsule su idealno rješenje za ljude koji tek otkrivaju prednosti posjedovanja jednog ovakvog uređaja u svojoj kuhinji. Za razliku od espresso aparata koji zahtijevaju da korisnik sam napravi smjesu kave i poduzme par dodatnih koraka, ovi aparati su potpuno automatizirani i jednostavni za upotrebu. Naime, u kapsuli se već nalazi pripremljena smjesa kave i dodataka koji su potrebni za željeni napitak. Visokokvalitetan aluminij od koga su kapsule napravljene i poklopac koji ne dozvoljava zraku ulazak u kapsulu osiguravaju da smjesa ukusa ne izgubi na svojoj jačini i kvaliteti. To znači savršeno izbalansiranu šalicu kave svaki put. Аparati za kavu na kapsule dolaze s predviđenim mjestom na koje korisnik treba stavi kapsulu. Od trenutka pritiska tipke do gotovog napitka ga dijeli samo par trenutaka. Uređaj će probušiti poklopac kapsule, zaliti je vrelom vodom i tako osloboditi sva jedinstvena svojstva kave u jednu šalicu. Na ovaj način, aparati za kavu štede i novac i vrijeme. Naime, nema više potrebe za svraćanjem u omiljeni kafić po kavu za ponijeti na putu do posla. Također, sam proces pripreme napitaka ne oduzima puno vremena, a može postati i mali jutarnji ritual za cijelu obitelj.

Na kraju, treba napomenuti još jednu kategoriju u kojoj su aparati za kavu na kapsule osvojili svoje korisnike. Jako su pristupačni. To naročito dolazi do izražaja u usporedbi  s klasičnim espresso uređajima. Zbog toga su ovi uređaji prvi izbor korisnika koji ne raspolažu impresivnim budžetima, ali i ne žele raditi kompromis s jedinstvenim zadovoljstvom.

Sponzorirani

U Trgovačkom centru Lumini čekaju vas brojna iznenađenja jer – divno je biti žena!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Pexels

Svake godine 8. ožujka slavimo Međunarodni dan žena. Upravo oko tog datuma su žene kroz povijest  diljem svijeta protestirale u velikim gradovima tražeći svoja prava.

Najpoznatija demonstracija zbila se 1908. u New Yorku, gdje je marširalo više od 15 tisuća hrabrih žena tražeći ono što je trebalo biti normalno – bolje plaće i pravo glasa.

Michelle Obama rekla je „Nema toga što mi žene ne možemo postići“, a danas tome svakodnevno svjedočimo. Žene drže čelne poziciji u politici, žene su prvoklasne sportašice, znanstvenice, ali i požrtvovne kćeri, majke i prijateljice.

– Drage naše žene, budite uvijek najbolja verzija sebe, ali ne kako to drugi vide, već kako vi to želite! Sretan vam Dan Žena! Kako vam i mi u centru Lumini želimo uljepšati Dan žena, pripremili smo pravo malo iznenađenje. Ovaj mjesec Obiteljska Lumini srijeda postaje tjedan u kojem slavimo žene i zato smo vam pripremili brojne pogodnosti i super popuste od 8. do 14. ožujka. Povedite prijateljicu, kćer, majku, baku i uživajte u ženskom shoppingu jer divno je biti žena! – poručuju iz Lumini centra.

Foto: Pexels

Čekaju vas u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Nastavite čitati

Sponzorirani

FOTO Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima pripremili 342 nagrade u vrijednosti od 7,4 milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon Splita, Zadra, Rijeke i Slavonskog Broda, 3. ožujka u Varaždinu i 4. ožujka u Koprivnici, nastavljena je dodjela nagrada trećeg kola najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj koje su Euroherc i Adriatic osiguranje organizirali za svoje osiguranike želeći im tako na najbolji način zahvaliti na vjernosti.

Nagradne igre odvijale su se u tri regionalna kola, uz veliko nacionalno finalno izvlačenje, a osiguravajuća društva pripremila su ukupno 342 vrijedne nagrade i nevjerojatan nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Za sudjelovanje u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj trebalo je ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu do 31. prosinca 2020. godine.  

Nije lako povjerovati u iznenadnu sreću

– Osiguranica sam Euroherca više od 20 godina i ne namjeravam ih mijenjati! Ljubav prema Eurohercu počela je sasvim slučajno s našim prvim automobilom. Jednostavno smo kliknuli. Kada su me nazvali da sam dobila nagradu, bila sam na poslu i rekla sam im da nije 1. april i da se ne šale. Na to su mi odgovorili da je nagrada stvarna, a mene su, naravno, preplavile emocije. Tek danas sam stvarno shvatila da je to to. Poručujem svima da ne razmišljaju nego da se odmah osiguraju u Eurohercu! – izjavila je presretna Gordana Bešenić iz Petkovca Topličkog, dobitnica Golfa 8 Euroherc osiguranja.

U Koprivnici ispred poslovne zgrade Adriatic osiguranja Bruni Kelekoviću ključeve novog Golfa 8 uručila je direktorica Podružnice Koprivnica Željka Bijač. 

– Na Vincekovo sam primio poziv od Adriatica, ali nisam vjerovao. Pričekao sam malo i ponovno ih nazvao da čujem je li to stvarno istina. Povjerovao sam tek kad sam dobio poruku na mobitel sa slikom na kojoj je pisalo Bruno Keleković – dobitnik Golfa 8. E sad imam i pismeni trag – istaknuo je uzbuđeni dobitnik, dodavši da se u Adriaticu sve brzo i profesionalno rješava i kako će ostati njihov osiguranik. 

Najsretniji osvojili VW Touareg

Euroherc i Adriatic najveće uzbuđenje sačuvali su za kraj. Pored uručenja nagrada trećeg regionalnog kola, dva dobitnika finalnog kola u Zagrebu će 10. ožujka preuzeti ključeve dva luksuzna VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem.

Tada će svoje nagrade preuzeti i dobitnici potrošačkih kartica Agram banke u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

Čestitamo svim dobitnicima kojima su sreću donijele police osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu!

Nastavite čitati