Povežite se s nama

Međimurje

Besplatna dostava aranžmana na Varaždinsko groblje

Objavljeno:

- dana

PARKOVI

Približava se blagdan Svih svetih. Prisjetite se i ove godine onih koji više nisu s nama i uz pomoć Parkova d. d. iz Varaždina na poseban način uredite grobove svojih najmilijih.

Cvjećarnica Krizantema tvrtke Parkovi koja se nalazi u Hallerovoj aleji 8 u Varaždinu i ove je godine mjesto koje nudi sve potrebno za uređenje grobova.
Aranžmani od krizantema, tradicionalnog nadgrobnog cvijeća i ove su godine najpopularniji.

Osim od krizantema, u ponudi si i aranžmani od špina, margareta, ruža i ostalog cvijeća te suhi aranžmani svih veličina, a glavna posebnost i novost u ponudi cvjećarnice Krizantema su maštoviti aranžmani izrađeni od šumskih plodova.

Uz bogati izbor aranžmana za svaki džep, u cvjećarnici Krizantema vas čeka i bogata ponuda svijeća te, sve popularnije, krizanteme u teglama (multiflore).

ARANŽMANI

Aranžmane kupljene u cvjećarnici Krizantema, uz naznaku grobnog mjesta, besplatno dostavljamo na grobove Varaždinskoga groblja. U Parkovima možete naručiti i održavanje grobova i grobnica te sadnju sezonskog cvijeća i trajnica.

Narudžbe možete realizirati u Pogrebnoj službi svakim radnim danom od 7 do 15 sati te subotom od 8 do 14 sati ili na telefone 332-770 i 332-771.

RADIMO DUŽE

Uoči blagdana Svih Svetih cvjećarnice tvrtke Parkovi d.d. iz Varaždina radit će duže. Tako od 27. listopada rade od 7 do 19 sati radnim danom, a u subotu i nedjelju od 7 do 13 sati.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: trkači i rekreativci pozvani su na utrku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT

Povodom Dana općine Mala Subotica, Općina Mala Subotica u suradnji s tamošnjom udrugom sportske rekreacije „Sport za sve“ i atletskim klubom Međimurje, organizira 4. utrku Općine Mala Subotica, koja će se održati 10. srpnja s početkom u 18:30 kod Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

Trkači mogu sudjelovati na stazama od 3,4 i 7,3 kilometra. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da je riječ o sportašima ili rekreativcima, a medalje za prva tri natjecatelja osigurane su u svim dobnim kategorijama. Startne brojeve osigurava organizator, a preuzimaju se od 16:30 kod škole.

Podjela nagrada bit će poslije završetka glavne utrke, nakon što se obrade svi podatci.

Nastavite čitati

Međimurje

Dani Općine Goričan slavit će se uz dobru zabavu: sport, izložbe, vol s ražnja…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dani Općine Goričan ove će se godine održati od četvrtka, 24. lipnja, do nedjelje, 27. lipnja.

U četvrtak s početkom u 19 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća u Multimedijalnoj dvorani, a dok će petak obilježiti likovna radionica Emanuela Varovića, otvorenje izložbe pokojne Ivane Šavora, foto-safari Petra Sabola i nastup grupe “Meteori”, a za djecu je organiziran i zabavni park.

U subotu će, uz dječji zabavni park, biti održano i kuhanje udruga, prijateljska utakmica Prijatelji – Palonovec, sportske igre te nastup grupe “Čarobnjaci”, dok će se u nedjelju slaviti sveta misa, a u tamošnjem društvenom domu KUD je pripremio izložbu starina. Svima u slast bit će i vol s ražnja, a potom slijedi mini turnir u nogometu, nastup mažoretkinja i puhačkog orkestra.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!