Povežite se s nama

Međimurje

Besplatna dostava aranžmana na Varaždinsko groblje

Objavljeno:

- dana

PARKOVI

Približava se blagdan Svih svetih. Prisjetite se i ove godine onih koji više nisu s nama i uz pomoć Parkova d. d. iz Varaždina na poseban način uredite grobove svojih najmilijih.

Cvjećarnica Krizantema tvrtke Parkovi koja se nalazi u Hallerovoj aleji 8 u Varaždinu i ove je godine mjesto koje nudi sve potrebno za uređenje grobova.
Aranžmani od krizantema, tradicionalnog nadgrobnog cvijeća i ove su godine najpopularniji.

Osim od krizantema, u ponudi si i aranžmani od špina, margareta, ruža i ostalog cvijeća te suhi aranžmani svih veličina, a glavna posebnost i novost u ponudi cvjećarnice Krizantema su maštoviti aranžmani izrađeni od šumskih plodova.

Uz bogati izbor aranžmana za svaki džep, u cvjećarnici Krizantema vas čeka i bogata ponuda svijeća te, sve popularnije, krizanteme u teglama (multiflore).

ARANŽMANI

Aranžmane kupljene u cvjećarnici Krizantema, uz naznaku grobnog mjesta, besplatno dostavljamo na grobove Varaždinskoga groblja. U Parkovima možete naručiti i održavanje grobova i grobnica te sadnju sezonskog cvijeća i trajnica.

Narudžbe možete realizirati u Pogrebnoj službi svakim radnim danom od 7 do 15 sati te subotom od 8 do 14 sati ili na telefone 332-770 i 332-771.

RADIMO DUŽE

Uoči blagdana Svih Svetih cvjećarnice tvrtke Parkovi d.d. iz Varaždina radit će duže. Tako od 27. listopada rade od 7 do 19 sati radnim danom, a u subotu i nedjelju od 7 do 13 sati.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: Tamburaški orkestar KUU „Zvon“ poziva na godišnji koncert

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U nedjelju, 12. veljače, od 17 sati u Domu kulture u Maloj Subotici održat će se godišnji koncert Tamburaškog orkestra KUU „Zvon“ župne zajednice Mala Subotica. Kao gosti koncerta nastupit će Ženska vokalna skupina Erato KUD-a Petrijanec i Tino Jelenić.

– Provedite ugodno popodne uz topli zvuk tambure i milozvučnih glasova Ženske vokalne skupine i solista. Očekuje vas glazbeno putovanje Španjolskom i najveći hitovi velikih glazbenika koji više nisu s nama – poručuju organizatori.

U predvorju Doma kulture moći će se razgledati izložba posvećena dr. Vinku Žgancu pod nazivom „Knjiga koja je ispravila povijest (1916.)“.

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO Mažoretkinje Nedelišća „prozujale“ karnevalskom povorkom u Crikvenici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon nekoliko godina Mažoretkinje Nedelišća ponovno su gostovale na karnevalskoj povorci u Crikvenici. Nedelišćanke već tradicionalno svake godine sudjeluju na barem jednom od većih karnevala u Hrvatskoj pa su tako nakon prošlogodišnjeg Samoborskog fašnika, ove godine odabrale destinaciju uz more, na Kvarneru.

Mažoretkinje Nedelišća su sa svim sastavima nastupile na Dječjoj maškaranoj povorci, koja je okupila čak 2000 maškara iz svih krajeva Lijepe Naše. Ove godine u novoj maski „mažoret zujalica“, velika grupa od 60 malih i velikih mažoretkinja rasplesala se crikveničkom rivom gdje su bile prava atrakcija.

Ovim gostovanjem mažoretkinje su otvorile ovogodišnju fašničku sezonu, a čekaju ih još dvije povorke i to u Nedelišću ove subote, 11. veljače, te u susjednoj slovenskoj općini Središče ob Dravi.

rpt

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje