Povežite se s nama

Međimurje

Pogledajte kojih četrdesetak čakovečkih ulica ili dijelova ulica u nedjelju neće imati struje

Objavljeno:

- dana

Zbog remonta i revizije postrojenja, sutra, 17. lipnja, će bez struje u Čakovcu biti četrdesetak ulica ili dijelova ulica.

Od 7 sati do približno 8:30 tako će bez električne energije sutra biti:

Mlinska, Andrije Mohorovičića, Dr. Ivana Novaka od kbr. 2 do 30 parni i od kbr. 3 do 5 neparni, V. Nazora od kbr. 4 do 24 parni i od kbr. 1 do 19 neparni, Ljudevita Gaja kbr. 6 i 35, Žrtava fašizma kbr. 1, Ivana Plemenitog Zajca od kbr. 1 do 9 neparni i od kbr. 2 do 22 parni, Jože Požgaja, Zrinsko-Frankopanska od kbr. 2 do 12 parni, Janka Slogara, Svetojelenska od kbr. 1 do 17 neparni, Franje Punčeca, Jakova Gotovca, Josipa Š. Slavenskog, Braće Weiss, Florijana Andrašeca, Miroslava Magdalenića, Mirka Kolarića, Planinarski put, Vukovarska kbr. 4, 4A i 4B.

Električne energije neće biti ni od 8:30 do 10 sati u ovim ulicama:

I. Meštrovića od kbr. 8 do 32 parni i od kbr. 13 do 43 neparni, Travnička od kbr. 27 do 75 neparni i od kbr. 28 do 74 parni, Vatroslava Lisinskog od kbr. 1 do 47 neparni i od 4 do 20 parni, Vrtna, J. Bedekovića, Martane, Travnik, Zinke Kunc, Dr. Vlatka Mačeka, Ladislava Kralja, Antuna Mihanovića, Dr. Vinka Žganca, Ive Andrića, Fortunata Pintarića, Dr. Franje Debana, Miroslava Krleže, Ivana Sokača, Luje Bezeredija, Tomaša Goričanca, Nikole Pavića, Antuna Augustinčića.

Od 10 do otprilike 11:30 neće biti struje u:

Vukovarskoj kbr. 1, 3 i 7, Dr. Ivana Novaka kbr. 11, 13 i 23 i od kbr. 32 do 48 parni, Vladimira Nazora od kbr. 24 do 38 parni, Zrinsko-Frankopanskoj kbr. 1, 14, 15 i 18.

Čakovečka Elektra zahvaljuje svojim kupcima na razumijevanju.

Međimurje

U subotu ponovno dobrotvorna akcija “Radio gorice za Katružu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Novo izdanje dobrotvorne akcije “Radio gorice za Katružu” održat će se u subotu, 23. rujna, diljem gornjeg Međimurja gdje će organizatori iz Humanitarne zaklade solidarnosti Katruža Međimurske županije i Radija 1 s prijateljima, donatorima i gostima obilaziti gorice te prikupljati grožđe, mošt i ostale oblike donacije za nove cikluse pomoći međimurske Zaklade građanima.

Polazak je ispred Gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu, odakle se u 8 sati kreće prema Svetom Urbanu, a na brojnim postajama diljem bregovitog dijela našega kraja povorku će pratiti glazba za koju će se pobrinuti provjereni međimurski glazbenici – članovi Skandal benda, Josip Sanjković Mitrica te DJ Radija 1.

U Humanitarnoj zakladi Katruža Međimurske županije ističu da je cjelokupni prihod akcije isključivo namijenjen pomaganju bolesnim osobama s ovog područja, te pozivaju građane da se uključe donacijom u grožđu, moštu, novčanim prilozima ili nekim drugim oblikom doprinosa postanu sudionici ove lijepe priče koja dugi niz godina širi svjetlost nade ljudima u potrebi.

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO Radna akcija u vrtiću „Maslačak“: roditelji izradili nova igrala, a djeca ih obojala

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U vrtiću „Maslačak“, područnom odjelu Dječjeg vrtića „Cvrčak“, održana je radna akcija uređenja vrtićkog dvorišta.

Roditelji su nabavili materijale te od njih izradili stolove, klupice, kuhinju i glazbeni kutak. U vrtić su došli kao pravi majstori s alatom i od drveta napravili „ čuda“.

Sve je obojano zajedno s djecom koja su aktivno sudjelovala, što daje posebnu vrijednost svemu napravljenom.

Obojana su i sva postojeća igrala, a na klackalice i njihaljke stavljene su nove sjedalice.

– Vrtićko dvorište područnog odjela „Maslačak“, Dječjeg vrtića „Cvrčak“, dobilo je novi sjaj. Djeca će uživati u igri na igralima koja su napravili njihovi roditelji, a oni sami obojali po želji. Veliko hvala roditeljima, djeci i odgojiteljima na hvalevrijednoj akciji – poručili su iz vrtića.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje