Povežite se s nama

Međimurje

Dani smijeha napunili Dom kulture u Prelogu, novi nastup Kerekesh teatra 7. prosinca

Objavljeno:

- dana

U Domu kulture Grada Preloga u organizaciji Kerekesh teatra od 19. do 21. listopada održani su 2. Dani smijeha.

Petak je bio rezerviran za predstavu „Ufuraj se i pukni“, u kojoj glume Ljubomir i Jan Kerekeš te Zoran Pribičević, a subota za kajkavsku ljubavno-erotsku komediju „Debitanti“.
U nedjelju je odigrana predstava „Samo preko njega mrtvog“ Kazališta „Luda kuća“, za koju tekst i režiju potpisuje Rene Bitorajac, a u glavnim su ulogama nastupili Rene Bitorajac i Jan Kerekeš. Prepuna je bila dvorana Doma kulture sva tri dana, a najavljen je i novi nastup Kerekesh teatra, 7. prosinca u novoj sportskoj dvorani Osnovne škole Draškovec.

Međimurje

Prijevremeni izbori za župana Međimurske županije 28. studenoga

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Pred Vladom se danas našla i Odluka o raspisivanju prijevremenih izbora za župana i zamjenika župana Međimurske županije.

Za dan provedbe izbora određuje se nedjelja, 28. studenoga 2021. godine.

Ova Odluka objavit će se u Narodnim novinama, a stupa na snagu 28. listopada.

Nastavite čitati

Međimurje

U petak, 22. listopada, PUM provodi operativnu akciju “Četiri ubojice u prometu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U petak, 22. listopada, od 14 do 22 sata policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz operativne akcije “Četiri ubojice u prometu”.

Akcija je usmjerena na sprječavanje prekršaja iz tzv. grupacije “četiri glavne ubojice u prometu” (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), dok će se posebna pozornost obratit na ponavljače (recidiviste) teških prometnih prekršaja.

Promet će se nadzirati na većem broju lokacija diljem Međimurske županije, a u poduzimanje najavljenih aktivnosti uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički potencijali (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, stacionarni i mobilni uređaji za mjerenje brzine, presretači i dr. tehnička sredstva).

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje