Povežite se s nama

Međimurje

Dobar vid i osjećaj uz Optiku Lineta

Objavljeno:

- dana

NOVO

Niste zadovoljni svojim vidom, na kraju dana vas boli glava, ili samo želite nove naočale? Dođite u Kukuljevićevu ulicu 7 u Varaždinu, gdje je vrata otvorila Optika Lineta. U Čakovcu i Prelogu prisutni su već više od dva desetljeća, a otvaranjem Optike Lineta u samom središtu Varaždina žele svoju stručnost i usluge približiti i svojim sugrađanima.

Ključ dugogodišnjeg uspjeha Optike Lineta su godine uložene u školovanje, stručnost, profesionalnost i ljubaznost prema svakom klijentu. Ono po čemu se razlikuju od ostalih je što će vam u Optici Lineta pregled vida napraviti optometristi.

– Optometrist nije liječnik, već visokoobrazovana stručna osoba za precizno mjerenje dioptrije za naočale i kontaktne leće, osposobljena za otkrivanje raznih abnormalnosti vida te prepoznavanje mogućih bolesti koje zahvaćaju oko, odnosno sustav vida. Ako optometrist kod pregleda posumnja na neku bolest, uputit će vas očnom liječniku (oftalmologu) – objasnio je magistar optometrije Vjekoslav Majdak, vlasnik Optike Lineta.

U suvremeno opremljenim prostorima Optike Lineta, uz kvalitetnu kontrolu vida, svaki klijent će od optometrista dobiti savjet i prijedlog najboljeg rješenja, poštujući želje i potrebe svakoga. Dobre naočale su one koje osiguravaju dobar vid i s kojima se dobro osjećate. Upravo se time vode u Optici Lineta.

– Svi koji kod nas obave pregled vida i nakon toga im izradimo dioptrijske naočale, dobit će kompletno jamstvo ne samo na naočale, već i na ugodu nošenja. Dogodi li se da se klijent s naočalama ne osjeća dobro, napravit ćemo korekcije, bez dodatnog plaćanja.
Naruči li netko naočale bez naše provjere dioptrije, dobit će jamstvo samo na proizvod – objasnio je Majdak.
Usluga mjerenja dioptrije je besplatna za sve klijente koji kod nas kupe naočale ili kontaktne leće.

Naručite se! 

Optika Lineta svojim klijentima nudi veliki izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala uz plaćanje gotovinom i karticama s mogućnošću obročnog plaćanja. Imate li problema s vidom ili sumnjate u zdravlje svojih očiju, okrenite broj telefona 042/420-820 i rezervirajte svoj termin u Optici Lineta, koja je otvorena svaki dan od 8.30 do 13 sati te od 16 do 19 sati, a subotom od 8.30 do 13 sati.

Gdje smo

Optika Lineta nalazi se u Ulici Ivana Kukuljevića 7 u Varaždinu u samom središtu grada. Više informacija možete dobiti na broju telefona: 042/420-820.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Prijam za Jakova Vuka iz Macinca: osvojio je Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinski načelnik Nikola Novak u prostorijama je Općinske uprave Općine Nedelišće priredio prijam za Jakova Vuka iz Macinca, studenta Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta koji je osvojio Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu.

Jakov je primio Rektorovu nagradu za znanstveni rad u području biomedicine i zdravstva pod nazivom „Sinteza i karakterizacija novih hibrida harmina i primakina s potencijalnim citostatskim djelovanjem“, koji je izradio u akademskoj 2020./2021. godini u okviru istraživačkog projekta „Derivati harmina kao potencijalni antimalarici“ Hrvatske zaklade za znanost.

Rektorova nagrada dodjeljuje se za najbolje studentske radove znanstvenog sadržaja, odnosno, umjetnička ostvarenja radi poticanja znanstveno-istraživačkog i umjetničkog rada te promicanja studentskog stvaralaštva.

Općinski načelnik Nikola Novak poželio mu je sreću u daljnjem školovanju i u profesionalnoj karijeri, a za poticaj mu je dodijeljena i financijska nagrada.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu danas zbor mještana, Općina poziva da se uključi što više zainteresiranih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

S ciljem transparentnosti i uključivanja mještana u rad Općine Pribislavec, pozivaju se svi zainteresirani na informativni zbor mještana i prezentaciju projekata i dosadašnjeg rada Općine.

Zbor mještana održat će se danas, u ponedjeljak, 4. srpnja, u 19 sati u dvorani društvenog doma. Predviđene točke i teme za raspravu uključivat će kaštel, komunalne naknade, skorašnje radovi na ulici Antuna Mihanovića, izvještaj o radu Općine u protekloj godini, planove i projekte za sljedeću godinu te razno.

– Molimo mještane da se odazovu u što većem broju – poručuju iz Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje