Povežite se s nama

Međimurje

Dominik, Samuel, Martin Josip i Jurica izborili plasman na državno natjecanje u informatici

Objavljeno:

- dana

Četvorica članovi udruga „Mladi informatičari Strahoninca“ i „Međimurski informatički klub“ Čakovec, plasirali su se na državnu razinu natjecanja iz informatike u kategoriji „Primjene algoritama“.

Dominik Vugrinec učenik 5. razreda i Samuel Sobočan učenik 6. razreda III. OŠ Čakovec te Martin Josip Kocijan učenik 2. razreda i Jurica Horvat učenik 4. razreda Gimnazije „Josipa Slavenskog“ Čakovec, branit će boje Međimurske županije na državnom natjecanju koje će se održati u Primoštenu od 13. do 16. ožujka.

Inače, ove je godine prag za prolaz sa školske na županijsku razinu natjecanja u kategorijama „Primjena algoritama“ i „Logo“ bio previsoko postavljen, na što su iz međimurskih udruga informatičara već ranije upozoravali.

– Nadamo se da će sljedeće godine tak biti ipak znatno tolerantniji, kao što je to slučaj u drugim županijama. Samim time će se povećati i broj učenika, koji će dobiti priliku da izbore plasman na državnu završnicu – poručili su iz Udruge „Mladi informatičari Strahoninca“.

Međimurje

Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održat će se 11. prosinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec i ove godine organizira svoj Božićni koncert.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca, s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Program će održati Osnovna glazbena škola i Osnovna škola klasičnog baleta.

Ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Poziv izlagačima – 2. Božićni sajam Općine Pribislavec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca, na prostoru ispred Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec, s početkom u 14 sati.

Pozivaju zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga.

Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec:https://pribislavec.hr/dokumenti/zahtjev-za-koristenje-javne-povrsine/

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje