Povežite se s nama

Moda i ljepota

Elegantna poslovna dama

Objavljeno:

- dana

MIRELIN KUTAK

– Svaki dan obavezno na lice stavim hidratantnu kremu, a od šminke malo maskare, ponekad i sjenilo. Ništa drugačije nije ni za svečanije prilike

Jednostavno, volim decentnu šminku i toga se držim u svim prilikama – otkrila je Bernarda Cecelja, naša poznata poduzetnica koja najbolje zna na čemu treba spavati kako bismo se ujutro probudili odmorni i sretni.

Hrabro dalje

Tvrtka Bernarda iz Pušćina, koju uspješno vodi od 1998. godine, poznata je po kvalitetnim krevetima, madracima, jastucima, prekrivačima i krevetnini u koje se vole uljuškati mnogi, čak i predsjednici Hrvatske. Kreativnost i posebnost proizvoda s potpisom Bernarde prepoznala je Hrvatska i gotovo cijela Europa, a uskoro će i Istok.
– Među najvažnijim zadaćama trenutno nam je otvaranje novih tržišta, prvenstveno ruskog i švicarskog tržišta. Za mjesec i pol otvorit ćemo prodajni salon od 200 četvornih metara u St. Petersburgu, a u Švicarskoj planiramo otvoriti prodajne salone u najvećim gradovima.

Dobar san utječe na čovjeka da dobro izgleda, ističe Bernarda Cecelja

Pred potpisivanjem ugovora smo i za Dubai, tržište na kojem dosad nismo baš bili prisutni – otkrila je uspješna poduzetnica u čijoj tvrtci se kontinuirano prati znanost, tehnologija i svjetski trendovi te u skladu s tim stvaraju novi proizvodi. Poznati su i po stalnim inovacijama koje postavljaju nove standarde zdravog spavanja za koje su dosad nagrađivani brojnim nagradama i priznanjima na domaćim i međunarodnim sajmovima.
– Međunarodnim sajmovima osvojili smo Zagreb, Bruxelles, Nürnberg, a sad moramo još Moskvu i Ženevu, gdje se održava jedan od najvećih svjetskih sajmova inovacija za koje smo ovog proljeća spremili novitet, grijaći madrac koji je poseban po tome što sterilizira sam sebe tako da se zagrijava na 85 stupnjeva čime se uništavaju grinje i svi ostali toksini u njemu, a tu je još i dječji medicinski madrac za koji smo dobili certifikat. Ono što je svakako važno istaknuti je da mi te inovacije kasnije komercijaliziramo, odnosno idemo s njima u proizvodnju koju ćemo i dalje “držati” u Pušćinama – najavljuje vlasnica tvrtke Bernarda u kojoj se proizvodi pod motom “Dobar san za zdrav život”. Jer moda, zdravlje i ljepota, međusobno su povezani.
– Ako ste dobro naspavani i imate unutarnji mir, onda to utječe na čovjeka da dobro izgleda – tvrdi Bernarda Cecelja, koja si jednom tjedno, za opuštanje, priušti masažu, a kad ima vremena, radije će prošetati nego sjesti u automobil i odvesti se gdje treba.
Iako zatrpana brojnim poslovnim obavezama, prošlog je tjedna uspješna poduzetnica uspjela izdvojiti malo vremena i sjesti na stolicu vizažistice Mirele Magdić Fotak.

Zemljani tonovi

– Šminka naše sugovornice bit će upravo onakva kakvu voli: decentna. Ovog puta odlučila sam se za tople, zemljane tonove, točnije, kombinaciju smeđeg i zlatnog sjenila na očima. Tu kombinaciju pojačala sam nanošenjem smeđe olovke za oči, a sve zaokružila crnim tušem i crnom maskarom na trepavicama – otkrila je Magdić Fotak.

Ružičasti ruž svjetlijih tonova osvježava cjelokupnu šminku

Rumenilo je nježno, a cjelokupnu šminku varaždinska vizažistica finiširala je nanošenjem ružičastog ruža.
– Upravo će svijetli, ružičasti ruž osvježiti i podići cjelokupnu šminku koja je prije svega elegantna, primjerena za svakodnevne poslovne obaveze i sastanke kojima obiluje radni dan naše uspješne poduzetnice – zaključila je na kraju varaždinska vizažistica Magić Fotak.

Savjet plus

Ako nosite naočale, stavite malo jače sjenilo, tuš i maskaru kako se oči ne bi izgubile iza okvira.

FOTO:

KREŠIMIR GECI, G2 studio-Gettzy Foto
Trg kralja Tomislava 4 (Korzo) Varaždin
http://www.facebook.com/gettzy
Tel. 042/200-161

ŠMINKA:

Mirela Magdić Fotak
profesionalna vizažistica,
stalna suradnica HNK Varaždin
e-mail: [email protected]

 

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje