Grad Ivanec slavi svoje dane, a dio manifestacije je bio događaj pod nazivom “Poslovni uzlet”, koji je održan 11. lipnja u hotelu Orion.

Poslovna manifestacija je bila namijenjena velikim, malim, srednjim i mikro poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima koji su dobili priliku čuti sve što im Grad Ivanec nudi, ali i saznati novosti o digitalizaciji i e-računu, koji od 1. srpnja postaje obavezan.

U ime organizatora skupu se pozdravnim riječima obratio glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević, a nakon njega je gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić istaknuo brojne inovativne projekte i programe koje njegov grad može ponuditi gospodarstvenicima svih vrsta.

Skupu se obratila i pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrtništva Ivana Soić.

U nastavku skupa je direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o. Lana Labaš nazočne upoznala s dvije brownfield investicijama na Ivanca – Poduzetnički inkubator i bivši industrijski pogon Varteksa – te pozvala sve zainteresirane da se jave.

Grad Ivanec je javni poziv za iskaz interesa za Varteks raspisao jučer.

Skup je potom nastavljen glavnom panel diskusijom na temu Problematika parafiskalnih nameta i e-poslovanje. Bilo je vrlo zanimljivo.

Ovo je događaj koji petu godinu zaredom organiziran u suradnji s Poslovnim dnevnikom i Večernjim listom.

Komentari

Komentara