POU

Protekli vikend su u centru Lumini obilježili dobra glazba, ples, mnogo čipke i finih materijala, sjaj vjenčanog nakita i prstenja, romantična rasvjeta, predivne fotografije, ali i elegantne manekenke i manekeni koji su pokazali brojne kreacije na nedjeljnoj modnoj reviji.

Dvodnevno događaje privuklo je brojne posjetitelje, ali i buduće mladence koji su na jednom mjestu mogli obaviti većinu priprema za svoj veliki dan. Više od 20 izlagača pripremilo je velik izbor vjenčanog prstenja, vjenčanica, elegantnih odijela, slatkih svadbenih kolača i poklona, zahvalnica, pozivnica i još mnogo toga.

Bogat izlagački program pratio je i zabavno-glazbeni program pa su se tako na Danima vjenčanja u centru Lumini predstavili pjevačica Valentina Geci Koren, pjevačice iz Trio Verse, Učitelji i Tamburaški sastav Špancir, dok su u plesnom dijelu programa nastupili Sportski plesni klub VALCER, Univerzalni Plesni studio Feel by Romana, Plesni klub D&D i Plesni studio Lena.

Supernova

Pozornost posjetitelja privuklo je natjecanje budućih mladenaca, u okviru kojeg su budući muževi pokazali svoje znanje i snagu, te osvojili vrijedne nagrade iz Dominik zlatarnice i srebrnarnice, Vinskog bara Zlatne gorice i tvrtke Fotokreacija j.d.o.o.

Finale Dana vjenčanja prošlo je u znaku zanimljivih kreacija za vjenčanje i svečane, ali i poslovne prilike za žene i muškarce, u okviru modne revije koju su pripremili Modni salon Brokat, Salon vjenčanica “Klaudija”, Varteks d.d. i Kookabee design Melite Kukec.

Organizator ove sajamske manifestacije, kao i zabavno-glazbenog programa, bila je marketinška agencija Tin marketing, a program je oba dana vodio Nenad Kumrić Charlie.

, ,

Komentari

Komentara