Povežite se s nama

Međimurje

Porcijunkulovo u Galeriji Sjever: uključite se u nagradni natječaj “Toscana tri dana”

Objavljeno:

- dana

Okini selfi i osvoji odmor u Toscani za dvije osobe ili bon od 500 kuna!

Povodom blagdana Gospe od Anđela, Galerija Sjever od 27. srpnja do 5. kolovoza organizira nagradni natječaj! Vaš je zadatak ostvariti kupnju od najmanje 100 kuna u pet različitih trgovina u Trgovačkom centru Galerija Sjever, te snimiti selfi tijekom kupnje. Na web stranicama Galerije Sjever pronaći ćete prijavnicu koju treba ispuniti nakon kupnje i obrazac za slanje fotografije na koji valja poslati snimljeni selfi. Prijavnicu zajedno s pet računa šaljete na adresu Galerija Sjever d.o.o., Svetojelenska cesta 25, 40000 Čakovec.

Glavna je nagrada put u prekrasnu talijansku pokrajinu Toscanu, koja posjetitelje ostavlja bez daha svojim prirodnim bogatstvima, i predivnim umjetničkim djelima koja su ispisivala povijest tijekom renesanse i kasnijeg doba. Galerija Sjever dijeli i dva bona u iznosu od 500 kuna, koje dobitnici mogu iskoristiti u bilo kojoj trgovini u Trgovačkom centru.

Fotografije i računi se prikupljaju do 5. kolovoza. Skupljeni selfiji objavit će se 9. kolovoza u albumu na Facebook stranici Galerije Sjever. Selfi koji do 16. kolovoza skupi najviše lajkova, pobjednik je natječaja. U nagradnome natječaju mogu sudjelovati punoljetni hrvatski državljani. Dobitnici će također biti objavljeni na stranici Galerije Sjever, www.galerijasjever.hr, te na službenoj Facebook stranici 17. kolovoza.

Krenite prema svojoj zvijezdi u Galeriju Sjever i sreća Vas sigurno neće zaobići!

Međimurje

Kros za vrtićarce te učenike u Perivoju Zrinskih okupio stotine trkača

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Grad Čakovec

Jedna od najmasovnijih sportskih aktivnosti u Međimurju svakako je kros za vrtićarce te učenike osnovnih i srednjih škola koji se održava dva puta godišnje u Čakovcu, u organizaciji Atletskog kluba Međimurje.

U subotu, 1. travnja, je održano novo izdanje proljetnog krosa koji je okupio velik broj mališana i učenika, a trčalo se na poznatoj lokaciji u jezeru podno zidina Starog grada te Perivojem Zrinski.

Snage su odmjerili brojni osnovnoškolci, svaki razred zasebno te dječji vrtići s područja Međimurja, u dvije kategorije- posebno predškolci i posebno mlađi.

Najuspješnijima u pojedinačnim uzrasnim kategorijama podijeljene su medalje, kao i pehari školama najboljih trkačica i trkača.

Proljetni i jesenski krosevi za učenike osnovnih i srednjih škola Međimurja te polaznike vrtića održavaju se u čakovečkom parku od 2005. godine, a kontinuitet je prekinut samo tijekom pandemije.

Međimurska županija u duhu Europske regije sporta, odnosno regije koja sustavno pomaže te podržava sport i rekreaciju i ove je godine pomogla u organizaciji i pripremi masovnog natjecanja koje je odavno preraslo u veliko obiteljsko druženje brojnih žitelja našega kraja.

Nastavite čitati

Međimurje

Zbog kvara ne radi hitni broj službe 194 u Međimurskoj županiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Od Međimurske županije došla je važna obavijest, danas, 1. travnja.

– Zbog kvara u radu fiksne i mobilne mreže ne radi hitni broj službe 194. Građani na području Međimurske županije hitnu službe mogu dobiti na jedinstven broj 112 – stoji u obavijesti Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje