REXPO 2017.

Grad Mursko Središće sudjelovao je na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata „REXPO 2017.“ koji se održao u City Plazi u Zagrebu. Na šestom izdanju REXPO-a, Grad Mursko Središće bio je jedan od izlagača koji je po prvi puta na sajmu predstavio Industrijsku zonu „Brezje“, koja nudi sve mogućnosti građenja, a sve kako bi se pronašli novi investitori.

Kroz dva dana sajma Grad su predstavili gradonačelnik Dražen Srpak, zamjenik gradonačelnika Miljenko Cmrečak, predsjednik Gradskog vijeća Zvonko Vrtarić, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Miljenko Štefanić i Ines Mučić. Oni su na sajmu imali priliku upoznati mnoštvo ulagača, te je zajednički zaključak kako je sudjelovanje na REXPO-u bilo opravdano.

Štand Murskog Središća su posjetili potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, ministar turizma Gari Cappelli, državni tajnik za infrastrukturu Tomislav Mihotić, državni tajnik Uprave za strateško planiranje i koordinaciju EU fondova Velimir Žunac te zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović.

REXPO je predstavljao platformu koja je okupila i brojne druge sudionike, predstavnike privatnog sektora, ali i državne te lokalne administracije koji su bili zainteresirani za prezentaciju mogućnosti ulaganja u različite projekte. Kroz dva dana na sajmu se održavao i  REXPO Forum te je u prvom danu bio naglasak na temu vezanu uz realizaciju javnih i infrastrukturnih investicijskih projekata, dok je drugog dana održavanja sajma u okviru HTL dana fokus bio na potencijalima i projektima razvoja luksuznog turizma u Alpe – Adria regiji.

REXPO platforma prepoznata je kao mjesto za unapređivanje već stečenih ili ostvarivanje novih kontakata koji su i za Grad Mursko Središće rezultirali realizacijom uspješnih poslovnih suradnji.

Izvor: Grad Mursko Središće
Foto:

Komentari

Komentara