Varaždinka Leda Bosnić i službeno je jedna od najboljih hrvatskih influencerica.

Cosmopolitan, Biblija trendesetrica, Ledu je u svom velikom natječaju proglasio influencericom godine u području interijera.

U Cosmu, koji je birao osobu s izrazito upečatljivim profilom na društvenim mrežama u 12 kategorija, o Ledi piše:

SPAR

– Već jedan pogled na njezin Instagram profil otkriva kako je zaljubljena u pastelne tonove, slatko i svoju kućnu ljubimicu, Emily, mačku sfinks pasmine. Prepoznatljivog fotografskog izričaja i jednako tako prepoznatljivog osobnog stila, srca svojih pratitelja osvaja svakom novom objavom. Za sebe kaže kako je control freak, a najveća joj je želja posjetiti New York. Njezin Instagram isijava hedonizam iz svake pore, i jedan je od onih u koji je nemoguće prestati gledati. Mi se samo nadamo da će nas još dugo, dugo nastaviti uveseljavati tom opijajućom i šarmantnom estetikom.

Leda Bosnić nije tipična influencerica. Ona nema poznato prezime i jaki background (Ella Dvornik), nije medijski eksponirana (Sonja Kovač) niti živi od objava na svojem profilu. Istina,  sponzorirane objave pridonose kućnom budžetu.

Ona je ponosna vlasnica modnog brenda Ekatrin Katrin, ručno rađenih torbica od kože, koje su prepoznate u modnom svijetu sofisticiranih i jedinstvenih komada. Svoj je posao izgradila sama, od nule.

Zbog toga je njezina pobjeda još veća.

 

Komentari

Komentara

loading...