Lipanj i sport idu ruku pod ruku u Varaždinu.

Zajednica sportskih udruga do kraja je mjeseca priredila je čak tri zanimljiva događanja.

Prvo će se u petak, 14. lipnja, obilježiti Međunarodni dan joge.

Jogu možete od 18.30. do 20.30 besplatno vježbati uz bedeme Starog grada. Voditi će vas instruktori varaždinskih joga centara, a jedini uvjet je da ponesete prostirku na kojoj ćete vježbati.

Nakon toga, 17. lipnja, kreće desetodnevni 2. Ljetni sportski višeboj za osmoškolce, od 3. do 6. razreda.

Programi višeboja su besplatni, rekviziti osigurani, a provoditi će se na vanjskim i unutarnjim terenima sportske dvorane u Graberju,  u Dravskoj park šumi i na vanjskom bazenu na Dravi.

– Svi su dobrodošli, bez obzira na prethodno sportsko znanje i iskustvo. Učenici će se moći okušati u različitim sportovima – nogomet, odbojka, rukomet, košarka, boćanje, badminton i borilački sportovi. Svakog dana osiguran je mini obrok i voda, a prijave se mogu dostaviti na mail: strucni.suradnik@varazdin-sport.hr ili na broj mobitela: 099 209 2612. Potrebi podaci su: ime i prezime djeteta i koji razred pohađa –najavila je Anica Sitar, stručna suradnica u Zajednici Anica Sitar.

Krajem lipnja, 29. 6.,  Grad Varaždin dočekuje trkače koji dolaze iz Poljske u sklopu Međunarodne humanitarne utrke Freedom Charity Run.

U Varaždin će dotrčati šestero atletičara iz smjera Mađarske kojima će se pridružiti i varaždinski trkači te će svi zajedno u 17 sati dotrčati na Korzo gdje će ih dočekati predstavnici Grada i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

U nedjelju ujutro će svi zajedno istrčati iz Starog grada u pratnji varaždinskih trkača iz AK „Sloboda“, AK „Varaždin“ i TK „Marathon 95“.

Komentari

Komentara