GibiGib

VARAŽDINSKA ŽUPANIJA NA REXPO-u 2014.

Varaždinska županija u suradnji s Poslovnim zonama-logistička podrška investitorima d.o.o. predstavlja gospodarske potencijale županije i radi na privlačenju novih investitora na 3. međunarodnom poslovnom sajmu investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju „REXPO Zagreb 2014“.

Glavni cilj sajma je okupljanje svih relevantnih sudionika tržišta investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina pri čemu se očekuje više od 700 posjetitelja, a najavljen je i dolazak te sudjelovanje velikog broja predstavnika ministarstava i državnih institucija.

Kontakt s investitorima

Tvrtka Poslovne zone omogućila je poduzetničkim zonama iz županije direktan kontakt s potencijalnim investitorima te predstavljanje svojih gospodarskih potencijala koje brojne zone te gradovi i općine u Varaždinskoj ľupaniji nesumnjivo imaju. Tako su već prvog dana velikom broju investitora predstavljene mogućnosti ulaganja u industriju u zone Grada Varaždina, Grada Lepoglave te Grada Ivanca kao i Grada Varaždinskih Toplica te u zonu u Općini Breznički Hum, Poduzetničku zonu Jalžabet, Poduzetničku zonu Kneginec, Poduzetničke zone Grada Novog Marofa, Poduzetničku zonu Općine Sračinec, Gospodarsku zonu Općine Cestica, Poduzetnički centar Općine Ljubeąćica i  Poduzetničku zonu Trnovec Bartolovečki.

Direktorica Poslovnih zona Štefica Španić posebno je zadovoljna interesom investitora prvog dana sajma i brojnim upitima iz raznih veleposlanstva i potencijalnih investitora za mogućnosti ulaganja u Varaždinsku ľupaniju. Među ostalima interes za mogućnosti ulaganja u Varaždinsku županiju iskazali su predstavnici investitora iz Austrije, Španjolske, Rusije, Francuske, ali i Južne Koreje. Španić je dodala da je ovo već treći put da su Poslovne zone na ovoj manifestaciji i da je interes i broj upita iz godine u godinu sve veći.

Izvor:
Foto: Varaždinska županija

Komentari

Komentara