Povežite se s nama

Sport

Ivona Ciglar ponovo zlatna

Objavljeno:

- dana

KARATE

U Jastrebarskom je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe učenike/učenice, učenike/učenice i mlađe kadete/kadetkinje. 

U ta dva dana na četiri borilišta  nastupilo je 505 natjecatelja iz 75 klubova. I karate klub „Varaždin“ je nastupio sa svojih 10 natjecatelja. Prvog dana nastupili su: Tibor Kovačić u kategoriji učenici +46 kg, Tin Herceg učenici +46 kg, Jurica Golubić učenici -46 kg, Luka Salihović učenici -38 kg, Dorijan Kalajdžija učenici -46 kg, Lovro Rozman učenici -46 kg i Mateo Jakopanec učenici -42 kg.

Lovro Rozman je jedini uspio osvojiti medalju i to brončanu.

 

Drugog dana nastupili su: Leona Gulija u kategoriji mlađih učenica +36 kg, Tara Nikolić mlađe kadetkinje -45 kg i Ivona Ciglar mlađe kadetkinje -50 kg. Leona Gulija nakon tri dobivene borbe i jedne izgubljene osvojila je treće mjesto. Tara Nikolić je izgubila u polufinalu i u borbi za treće mjesto pobijedila predstavnicu iz karate kluba Samobor.

Ivona Ciglar je najbolja bila u svojoj kategoriji, pobijedila je svoje protivnice u sve četiri borbe i tako potvrdila kontinuitet svojih uspjeha u 2014. i 2015.godini.

 

Natjecatelje je na državno prvenstvo vodio trener kluba Esad Garibović.

Izvor:
Foto:

Sport

Članovi KKK Varteks odlični na rijeci Uni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Članovi Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na spust natjecanju na rijeci Uni u bosanskohercegovačkom Novi Gradu na kojem je nastupilo 75 natjecatelja iz 5 zemalja.

U kategoriji mlađih kadetkinja u kajaku jednosjedu Lucija Plantak osvojila je 1. mjesto, a mlađi kadet Borna Valjak bio je četvrti. Domagoj Cerovečki pobijedio je u kajaku među starijim kadetima, a Domagoj Kracik bio je drugi. U kategoriji turističkih kajaka kod seniora Damir Staneković bio je 1.

Kod seniora u disciplini kanua jednosjeda Danijel Mijatović osvojio je 3. mjesto, a Robert Rauš bio je 4.

U disciplini turističkih kanua dvosjeda ekipa u sastavu Filip i Marko Staneković osvojila je 1. mjesto, a Darko Tomašek i Igor Krajcar bili su drugi.

Ekipa kadeta nastupila je na utrkama Europskog kupa u slalomu za mlađe dobne kategorije koje su održane u mjestu Roudnice nad Labem na rijeci Labi u Češkoj. U konkurenciji više od 400 natjecatelja iz 18 zemalja ostvarili su solidne rezultate.

Kadetkinja Hana Valjak u disciplini kajak jednosjed (K-1) plasirala se na 22. mjesto u prvoj utrci, dok je u drugoj utrci popravila rezultat i plasirala se na 10 mjesto.

Na prvoj utrci kod kadeta u disciplini kajaka jednosjeda Marin Bjeliš plasirao se na 40. mjesto, a Neo Vugrek u istoj disciplini zauzeo je 55. mjesto. Na drugoj utrci Marin Bjeliš zauzeo je 37. mjesto, a Neo Vugrek plasirao se na 47. mjesto.

Nastavite čitati

Sport

Nogometaši Varaždina uvjerljivi protiv saudijskog Al Fateha

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u nedjelju, 21. srpnja odigrali su šestu pripremnu utakmicu. Kod Krapine su se sastali sa saudijskim prvoligašem Al Fatehom i slavili su s 3:0.

Pogotke za Varaždince postizali su Dabro, Šego i Poldrugač.

Bila je to peta pobjeda varaždinskog sastava u šest prijateljskih susreta.

Podsjetimo, prvenstvo momčadi Nikole Šafarića počinje u subotu, 3. kolovoza.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje