Povežite se s nama

Zabava & Stil

Kauboji iz Gospodarske škole Varaždin ponosni vlasnici „najodore“

Objavljeno:

- dana

Uz zvukove „Maturantskog marša“ autora Luke Kolenka, u srijedu, 24. svibnja započeo je ovogodišnji mimohod maturanata u sklopu tradicionalne manifestacije „Maturantika 2023.“

>>FOTO Veseli maturanti i danas slave, mimohodom varaždinskim ulicama razveselili prolaznike

Piloti, mornari, Egipćani, vozači Formule 1, kipovi slobode, cijela nogometna reprezentacija, tenisači, graditelji zavladali su tako varaždinskim ulicama i trgovima prenijevši dobro raspoloženje brojnim prolaznicima.

Ni ove godine nije bilo lako izabrati najljepše odore, što je bio zadatak pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Danijele Vusić, zamjenice pročelnika za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Sanje Herceg i policijske službenice PU varaždinske Tatjane Novak.

Pobjednici su „kauboji“ iz 4. G razreda iz Gospodarske škole Varaždin, smjer turističko-hotelijerski komercijalist, kojima je nagradu, izlet u adrenalinski park Vručina kod Ludbrega, osigurala Varaždinska županija.

Zabava & Stil

FOTO Legendarni Shaquille O’Neil nastupio drugog dana Forestlanda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na drugi dan 12. Forestlanda stigao je legendarni DJ Diesel.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neil, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., prvi put je nastupio na međimurskom festivalu.

Atmosferu njegovog nastupa donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Noćno osvježenje nije zasmetalo tisućama na Forestlandu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Forestland

Prvi dan 12. po redu Forestlanda je iza nas! Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, ali i Relja I BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, nastupili su na prvoj noći međimurskog festivala!

Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala i noćno osvježenje nisu smetali tisućama da dođu u Međimurje i plešu do ranih jutarnjih sati!

Dan 2 počinje od 15:00 kao što je i predviđeno satnicom, a kulminira nastupima DJ Diesela, Architecta, ali i Devita i brojnih drugih artista.

Veliki DJ Diesel stigao je u Hrvatsku i večeras dolazi u Međimurje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje