U četvrtak, 24. rujna, u Centru za kulturu održat će se premijera predstave Kristine Štebih “Neka uđu klaunovi” u izvedbi Kazališne družine Štolcer.

Karte po cijeni od 40 kuna su u prodaji, no mjesta u CZK-u je zbog pandemije manje nego obično, stoga nabavite karte na vrijeme.

Predstava je na rasporedu u 20 sati u sklopu Tribine “Čakovec četvrtkom”. Autorica novoga plakata je Rusa Trajkova.

U novoj predstavi Kazališna družina Štolcer se pita kakve spone moraju vezati dvoje ljudi da bi se oni mogli nazvati prijateljima, rođacima, roditeljem, partnerom, sinom ili kćeri? Kako različito ili jednako na to isto pitanje odgovaraju tri generacije? Događaju li se nevjerojatne kazališne scene u stvarnom životu i nevjerojatne scene iz stvarnog života u kazalištu?

– Je li nam bez maske na licu dozvoljeno ući na scenu i je li nam s maskom na licu dozvoljeno ući u život? Bobi slavi 18. rođendan. Pozvani ste na proslavu! – dodaju iz Družine.

Predstava traje 75 minuta. Režirao ju je Dejan Buvač koji je odgovoran i za rasvjetu, dok je Nevena Buvač tehničarka zvuka. Inspicijentica je pak Miša Ovčar. Uloge tumače Siniša Obadić, Kristina Štebih, Natalie Vurušić, Silvio Štefanac, Dijana Kirić, Stjepan Petković, Marko Baksa, Petra Balić, Ivica Mikolaj, Anja Zanjko, Amra Hrlec, Martina Roža, Tamara Korunek i Miša Ovčar.

Komentari

Komentara