Povežite se s nama

Zabava & Stil

Kerekesh Teatar dupkom napunio Društveni dom u Velikom Bukovcu

Objavljeno:

- dana

Proslava ovogodišnjih Dana Općine Veliki Bukovec završila je na najveseliji mogući način – smijehom do suza uz predstavu „Ja, trudnica” Kerekesh Teatra. Budući da je predstava bila poklon Općine mještanima, pa je ulaz bio besplatan, u prepunom Društvenom domu tražilo se i mjesto više.

I sam načelnik Općine Veliki Bukovec Franjo Vrbanić istaknuo je zadovoljstvo što su proslavu svojih dana zaključili na ovakav način, ali i zbog činjenice da su svi programi koje je Općina u suradnji sa svojim udrugama pripremila naišli na odličan odaziv i reakcije.

– Proslavu Dana Općine Veliki Bukovec započeli smo sportom, a završili smijehom. Mislim da nije bilo boljeg načina da obilježimo svoje dane. S obzirom da je iza nas izazovna godina u kojoj su nas pogodile brojne prirodne nepogode i izazovi, smijeh je ono što nam je svima bilo potrebno zbog čega mi je drago da nas je Kerekesh Teatar uspio okupiti u tako velikom broju i razveseliti – rekao je načelnik Vrbanić.

Cjelokupnim obilježavanjem Dana Općine, mještani Velikog Bukovca još su jednom pokazali da se u zajedništvu, međusobnom pomaganju i podršci uspješno izdižu iz svih nedaća.

– Nadamo se da smo izazove i nesreće ostavili iza sebe i da ćemo nakon obnove biti još bolji i jači – zaključio je Vrbanić.

Zabava & Stil

Zamirisale krafne – s brčićima od štaub šećera, zaflekanih majica i s osmijehom na licu krenimo u pokladnički mjesec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Božićni i novogodišnji dani su iza nas, a već nam na vrata kucaju dani fašnika.

Prvenstveno je to vrijeme koje nosi veselje i radost djeci, ali i svima koji tu istu radost žele prenijeti na druge i izmamiti osmijeh na lica i veselje u društvu.

Razni se običaji vežu uz te dane, ples, vika, maskiranje, pretvaranje… I dok jedni jedva čekaju to vrijeme, drugi ga baš i ne vole, ali gotovo svi se slažu oko jedne stvari. To je vrijeme nezaobilaznog pokladnog kolača od dizanog tijesta – krafne. Punjene čokoladom, vanilijom, šumskim voćem, prazne…, zovu nas na zalogaj više, a mi ga teška srca prihvaćamo.

S brčićima od štaub šećera, zaflekanih majica i s osmijehom na licu krenimo u pokladnički mjesec veljaču.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

MK Aqua Bikers u Tuhovcu pripremaju zimsko druženje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zima neće omesti motorističko druženje koje organiziraju MK Aqua Bikers iz Varaždinskih Toplica.

U Društvenom domu Tuhovec u subotu, 28. siječnja, od 18 sati održat će se 19. Winter Party.

– Bikeri, cuga, klopa i dobra live mjuza. Ulaznica: vedro raspoloženje. Dođite u što većem broju – poziv je MK Aqua Bikers.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje