Župan Varaždinske županije Radimir Čačić u ponedjeljak, 13. siječnja priredio prijem za nabolje doktore iz Varaždinske županije po izboru pacijenata na portalu Najdoktor za 2019. godinu.

Među najboljima u Hrvatskoj je dvanaestero doktora iz Varaždinske županije od oko 600 liječnika koliko ih ima na području naše Županije.

Na listi najboljih su fizijatar Vladimir Knež (Varaždinske Toplice), ginekolozi Ljiljana Gal (Ivanec), Ivo Bilopavlović, Aleksandar Jukić, Ivana Risek, Hrvoje Brijačak i Borislav Dokuzović (Varaždin), oralni kirug Damir Roki (Varaždin), otorinolaringolog Domagoj Butigan (Varaždin), liječnice obiteljske medicine Bojana Škvorc i Sanja Škudar-Popović (Varaždin) te stomatologinja Ljiljana Peharda-Ivić (Vidovec).

U ime najdoktora obratila se dr. Ivana Risek, pročelnica Službe za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice Varaždin.

– Zahvaljujem svim pacijenticama i pacijentima na priznanju koje nam puno znači i koje nam je svima poticaj da se trudimo još više– rekla je dr. Risek te se zahvalila županu Čačiću na vrijednoj donaciji kolposkopa, važanog uređaja za osnovu dijagnostike premalignih lezija vrata maternice, odnosno donjeg spolnog sustava žena.

Otorinololog dr. Domagoj Butigan također je zahvalio županu Čačiću na prijemu i ovom prilikom zahvalio svim pacijentima i čestitao kolegicama i kolegama.

Na prijemu su bili i zamjenik župana Robert Vugrin, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Lovorka Horvat, ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Renato Podbojec i zamjenik ravnatelja Opće bolnice Varaždin Damir Poljak.

Komentari

Komentara