Međimurska policija javlja rezultate očevida u Gradiščaku, gdje je istražen požar nakon kojega je u tamošnjoj vikendici pronađeno tijelo nepoznatog muškarca.

>>Leš muškarca pronađen u vikendici<<

– Danas, 7. studenoga 2020. godine u prijepodnevnim satima na mjestu događaja obavljen je očevid uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara kojom prilikom je utvrđeno da je uzrok požara proboj toplinske energije sa zidanog dimnjaka na drvenu stropnu konstrukciju, a potom se požar proširio na krovište vikendice – stoji u policijskom izvješću.

Kako smo već ranije izvijestili, prilikom požara izgorjelo je krovište, koje se urušilo. Ujedno, u požaru je izgorio kompletan namještaj u unutrašnjosti vikendice. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Kako kažu u policiji, mrtvo tijelo nepoznatog muškarca, koje je pronađeno u unutrašnjosti vikendice prekriveno požarnim kršem, prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se temeljem naloga nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija sa ciljem utvrđivanja uzroka smrti te identifikacije.

Komentari

Komentara