FOTOXM Studio

Toplički Aqua Bikersi još su jednom oduševili sjajnom organizacijom moto susreta, koji je po 16. puta održan u Varaždinskim Toplicama.

Brojni bajkeri iz svih krajeva Hrvatske, moto gosti iz Njemačke, Mađarske, Italije i nezaobilazni prijatelji iz Slovenije, sve zajedno preko 300 motora okupilo se u subotu oko topličkog lovačkog doma.

Ovu masu jurilica na jednom mjestu razgledalo je i mnoštvo zaljubljenika u zvukove motora, miris benzina i adrenalina te nezaobilaznu rock glazbu. Nakon okupljanja motorizirani sudionici susreta odvozili su panoramsku vožnju ulicama Varaždinskih Toplica prema CB Park u novomarofskom Presečnom gdje je su počašćeni obrokom i pićem.

Nakon okrijepe moto kolona se kroz Ljubešćicu vratila do Lovačkog doma gdje je održan daljnji program. Bilo je tu raznovrsnih moto igara, a potom je započela je rock večer nastupom mladog benda Collective Rage.

Pozornicu su nakon ovih mladića zauzeli legendarni zagorski rokeri iz popularnog sastava Zadruga.

Živu i dinamičnu atmosferu dodatno je zagrijao nezaobilazni striptiz nakon kojeg je uslijedila još jedna glazbena poslastica u izvođenju sjajno raspoloženih članova sastava Wanted 5.

Kakva je bila atmosfera pogledajte u galeriji fotografija:

 

 

Komentari

Komentara