FOTOilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pogled Naprijed, tvrtka koja se bavi proizvodnjom filmova, videofilmova i televizijskog programa te djelatnošću snimanja, zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž),… Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Sretno!

GO2BIM d.o.o. ima raspisan natječaj za arhitektonskog tehničara (m/ž) u Varaždinu. Traže se osobe s iskustvom rada u softverima: AutoCAD-u ili Revitu ili ArchiCAD-u. Napomena: poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom. Potrebna vam je srednja škola, dobro poznavanje rada na računalu, kao i godina dana iskustva. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na link.

Prgomet Transporti d.o.o. zapošljava disponenta u međunarodnom prijevozu (m/ž), u Varaždinu. Opis posla uključuje organizaciju utovara-istovara, stalnu komunikaciju sa strankama (na engleskom i njemačkom), pripremu dokumentacije vozačima za put i obradu naloga za prijevoz. Imate li godinu dana iskustva? Ako je vaš odgovor da, ne oklijevajte s prijavom.

Tepih centar,  tvrtka koja već 20 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje, nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova, proširuje svoj tim i zapošljava na 3 pozicije. Traže se: pomoćni radnik pri podopolaganju (m/ž), podopolagač (m/ž) i majstor podopolagač (m/ž), za rad u Zagrebu i na području cijele RH. Provjerite natječaje na linku i na vrijeme se prijavite.

Lepoglavec d.o.o. zapošljava auto limara (m/ž) za kompletno uređenje old – timera, a zapošljavanje se odnosi na sve županije. Ako imate iskustvo u ovom području i veseli vas uređivanje starih dobrih modela, prijavite se na ovaj natječaj.

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega/ica koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12 000 do 14 000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega/ica koji će zarađivati 9 000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i konstantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

Korni Ing d.o.o. zapošljava radnike na 3 pozicije: tesar (m/ž), zidar (m/ž), i pomoćni građevinski radnik (m/ž) za područje cijele Hrvatske.
Poduzeće Korni ing d.o.o. osnovano je 1998. godine i kontinuirano izvodi građevinske radove u Hrvatskoj, pa ukoliko je ono srodno vašim kvalifikacijama i preferencijama, provjerite natječaje i prijavite se.

KS Tools Werkzeuge-Maschinen GmbH zapošljava djelatnika na radnom mjestu: Sales Support (m/ž) za rad na području Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH te Kosova. Na ovoj poziciji bit ćete u stalnoj komunikaciji s postojećim te novim klijentima. Također, bit ćete odgovorni za pripremu i praćenje prodajnih kampanja. Provjerite detalje na linku i aplicirajte na vrijeme.

Crionis LLC zapošljava na impresivnih 8 pozicija, za rad od kuće i online. Između ostalih, traže se Angular Developer (m/f), HTML/CSS developer (m/f), Video Editor (m/f). Provjetite široku poslovnu ponudu ovog poslodavca na linku i prijavite se do 14.04.

Za dodatne poslove iz Međimurske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. A ukoliko posao tražite u Varaždinskoj županiji, ne propustite kliknuti na ovaj link. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Komentari

Komentara

RT