FOTOilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Titan Constructa d.o.o. ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, trenutno zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Novalja, Zadar, Imotski, cijela Hrvatska. Imate li petogodišnje iskustvo i sposobnost rukovođenja? Ukoliko je vaš odgovor ‘da’, baš vi ste idealan kandidat za samostalno vođenje gradilišta te praćenje realizacije. Provjerite sve detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, proširuje tim i zapošljava Električara (m/ž). Mjesto rada: Područje Republike Hrvatske (rad na terenu). Profesionalna znanja i vještine za ovaj posao uključuju SSS (elektro smjer), minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima te vozačku dozvolu B kategorije. Pronalazite se u ovom natječaju? Klik na brzu prijavu.

Adecco za klijenta – A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju, zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada: Split, Zadar, Zagreb i brojni drugi. Nudi vam se fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima, specijalistička obuka u prodaji, mogućnosti napredovanja, stimulativno i dinamično radno okruženje te službeni mobitel i IT alati za rad. Prijaviti se možete brzom prijavom.

Manpower za svog klijenta, tvrtku Neofyton iz Novog Sada, zapošljava Sales Managera za terenski rad na području RH. Pozicija uključuje direktnu prodaju i obilazak klijenata na području Hrvatske. Osoba nema podređene osobe i direktno odgovara regionalnom voditelju prodaje u Novom Sadu. Prijavite se klikom na link.

Dekra zapošljava Prodajnog savjetnika u prodajnom centru (m/ž). Mjesto rada: Varaždin. Odgovornosti na ovoj poziciji uključuju savjetovanje kupaca, pružanje informacija o prodajnom asortimanu, rad na blagajni, pripremne poslove za sniženja i akcije, kao i ostale trgovačke poslove. Klik na brzu prijavu.

Telemarketing d.o.o. iz Varaždina zapošljava Prodajnog agenta u telemarketingu (m/ž). Ukoliko ste kreativni i profesionalni, imate sposobnost zanimljivo prezentirati sadržaj te imate iskustvo u prodaji, vi ste idealni kandidat/kinja za ovo radno mjesto. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž) za rad u postojećim i novim trgovinama na lokacijama: Varaždin, Zagreb i brojnim drugim. Prijavite se jednim klikom, posao.hr ima detalje.

Dječji vrtić “LEPTIRIĆ” ima raspisan natječaj za Stručnog suradnika – psihologa (m/ž). Mjesto rada: Ljubešćica. Provjerite opširnije o uvjetima na linku i pošaljite svoj CV i molbu za posao do 19.11. Sretno.

Elektro Projekt jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje i usluge  zapošljava djelatnika na poziciji: Suradnik/suradnica na projektiranju elektro instalacija. Mjesto rada su Varaždinske Toplice, a prethodno radno iskustvo nije uvjet kako biste se prijavili na ovaj natječaj. Detalji su na linku.

Grad Novi Marof trenutno traži djelatnika/cu za radno mjesto: Referent/referentica za uredsko poslovanje. Ovaj posao uključuje vođenje urudžbenog zapisnika te upisnika predmeta upravnog postupka i registara. Također i zavođenje predmeta u propisane evidencije, preuzimanje, razvrstavanje i otpremanje pošte. Zainteresirani ste? Kliknite na link i pravovremeno se prijavite. Sretno.

Za dodatne poslove iz Međimurske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Komentari

Komentara