FOTOilustracija
GibiGib

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava Regionalnog menadžera prodaje (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Riječ je o poslodavcu koji je u industriji obuće jedan od najbrže rastućih u Europi. Ako imate sposobnost planiranja i određivanja prioriteta u radnom danu te donosite samostalne odluke u dinamičnom okruženju s puno izazova, vas se traži. Provjerite uvjete, aplicirajte do 24.01.

Sberbank Hrvatska zapošljava Mlađeg osobnog bankara u poslovnici Čakovec (m/ž).  Na ovom vas poslu očekuje odgovornost za ostvarivanje poslovnih planova prodaje produkata i usluga, prodajno savjetovanje klijenta uz prepoznavanje individualnih potreba svakog pojedinog klijenta. Provjerite uvjete na linku i pravovremeno se prijavite. Ostalo je još jako malo vremena…

Electa d.o.o. traži Tehničara za logistiku (m/ž) za rad u mjestu – Mursko Središće. Očekuju vas odlični uvjeti, stalno učenje i profesionalni razvoj. Osnovne poslovne zadaće uključuju brigu o voznom parku (tehnički pregledi, servis, registracija, mijenjanje guma, čišćenje, točenje goriva), izdavanje putnih naloga te vođenje evidencije. Sve potrebne detalje doznajte ovdje.

Mal-gal građevinarstvo ima raspisan natječaj za Poslovođu (m/ž) u Zagrebu. Opis posla uključuje vođenje grupe ljudi na projektu, samostalno vođenje nacrta i rad na tesarskim poslovima (izrada zidne i stropne oplate A-B konstrukcija). Znanje rada s opatom potrebno je za ovaj posao. Kliknite na link za više info. i prijavite se na natječaj.

Adria Grupa d.o.o. ima raspisan natječaj za Specijalista korisničke podrške (m/ž) u Zagrebu i Varaždinu. Osnovna zadaća na ovom poslu pružanje je podrške klijentima putem telefona i e-maila, a jezici koji se traže su: njemački (5 djelatnika), nizozemski (2), švedski (2), poljski (2), češki (2). Prijave traju do 21.01. Kliknite na link za više info.

Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Radi povećanog opsega posla traži se više izvršitelja s iskustvom ili bez njega. Prijavite se klikom na brzu prijavu i započnite svoj terenski rad po Hrvatskoj.

Wollsdorf Components d.o.o., tvrtka u stopostotnom obiteljskom vlasništvu te jedan od vodećih europskih proizvođača,  ima 5 raspisanih natječaja za rad u poduzetničkoj zoni Jalžabet. IT – infrastruktura & support (m/ž), Djelatnik za rad u odjelu Research & Development/CAD (m/ž), Radnik u sortiranju (m/ž), samo su dio ponuđenih radnih pozicija. Provjerite ih sve na linku i pravovremeno se prijavite.

Jet2.com Limited ima raspisan natječaj za rad na području Turske, Bugarske, Hrvatske. Traži se djelatnik za poziciju: Regional Risk & Safety Manager (m/ž). Ukoliko se odlično snalazite u riskantnim situacijama, snažan ste pregovaratelj i komunikator, provjerite ovaj natječaj na linku.

Telemarketing d.o.o. iz Varaždina zapošljava Prodajnog agenta u telemarketingu (m/ž). Ukoliko ste kreativni i profesionalni, imate sposobnost zanimljivo prezentirati sadržaj te imate iskustvo u prodaji, vi ste idealni kandidat/kinja za ovo radno mjesto. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas? Kliknite ovdje.

Za dodatne poslove iz Međimurske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. A ukoliko posao tražite u Varaždinskoj županiji, ne propustite kliknuti na ovaj link. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

 

 

Komentari

Komentara