FOTOilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Workforce, za renomiranu međunarodnu kompaniju, zapošljava voditelja projekta (m/ž) u okolici Čakovca. Traži se osoba koja će postavljati poslovne ciljeve u skladu s organizacijom i zahtjevima klijenata. Za prijavu je potrebna visoka stručna sprema (VSS) građevinskog smjera, kao i položen stručni ispit. Obvezno je i iskustvo od 5 godina te izvrsno poznavanje mađarskog jezika. Godišnja neto plaća na ovoj poziciji iznosi od 100 000 kn do 160 000 kn! Očekuju vas i bonusi, službeno vozilo, računalo i mobitel. Dovoljno motiva da se prijavite na ovaj natječaj. Prijave se zaprimaju do 8. lipnja, a opširnije možete potražiti ovdje.

Manpower za klijenta – proizvodnu tvrtku s područja Sjeverozapadne Hrvatske, traži kandidata za poziciju: direktor društva (m/ž). Osnovne odgovornosti na ovom radnom mjestu obuhvaćaju vođenje operativnog poslovanja, financijske i kadrovske politike. Ukoliko imate petogodišnje iskustvo, završili ste pravo ili ekonomiju (VŠS, VSS), a odličan ste komunikator, nema razloga da ovaj natječaj propustite. Prijavite se brzom prijavom.

Supernova

Mamut Fortis d.o.o./Arena Automat Club & Casino ima raspisan natječaj za konobara u caffe baru (m/ž) u Ludbregu. Posluživanje i priprema toplih i hladnih napitaka,  izdavanje računa/obavljanje blagajničkih poslova caffe bara te briga o čistoći opreme i prostora, sve vas to očekuje na ovom poslu. Zainteresirani kandidati mogu aplicirati klikom na link.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava Software inženjera (m/ž) za rad od kuće.
Nužno je da imate VŠS/VSS te da poznajete tehnike programiranja. Od vas se očekuje i znanje engleskog jezika, a dodatno je poželjno i znanje njemačkog jezika. Plaća – od  6 000 kn, pa naviše. Ako ste motivirani za klik i prijavu, detalji su na linku.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. ima 4 raspisana natječaja u Varaždinskoj županiji. Traži asistenta u prodaji (m/ž) i zamjenika voditelja nabave (m/ž) u Novom Marofu, te prodajnog predstavnika (m/ž) i Customer care specijalista (m/ž) u Varaždinu i okolici. Provjerite uvjete na linku i prijavite se na vrijeme.

Krobel Promet d.o.o. traži visoko motivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi u veleprodaji. Zapošljava komercijalistu/suradnika u prodaji sa zadaćom prodaje alarmne, video i ostale električne opreme. Odabrani kandidat ili kandidatkinja radit će sa strankama te će izdavati i preuzimati robu. Zainteresirani kandidati mogu aplicirati na ovaj natječaj klikom na brzu prijavu.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za uspješnu privatnu polikliniku, zapošljava voditelja/icu medicinsko – biokemijskog laboratorija (m/ž) u Varaždinu. Ukoliko imate završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet, smjer medicinske biokemije, položili ste stručni ispit i imate važeću licencu za rad, a možda i nemate puno iskustva, prijavite se. Poslodavac nudi mjesečna neto primanja u visini od 15 000 kn. Vjerujemo da imate i više nego dovoljno razloga da kliknete na ovaj oglas i prijavite se.

Electa d.o.o. zapošljava 5 elektroinstalatera u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji. Za ovo radno mjesto potrebno je radno iskustvo na poslovima elektroinstalacija, sposobnost za rad na visini (na skelama, ljestvama), kao i znanje čitanja električnih shema i nacrta, te vozačka dozvola B kategorije. Ispunjavate li zadane uvjete? Ako ste odgovorili s „da“, kliknite na brzu prijavu i pošaljite svoj životopis i molbu za posao.

Baltazar d.o.o. zapošljava pomoćnog montera dizala (m/ž) i montera dizala (m/ž), za terenski rad po Hrvatskoj i Sloveniji. Osim odličnih uvjeta koje ovaj poslodavac nudi, možete očekivati i primanja od 8 000 kn i 9 000 kn! Prijave se zaprimaju do 20.05. Požurite…

LPP S.A., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava prodavača (m/ž) u Varaždinu. Marljivi ste i pozitivno pristupate radu? Usmjereni ste na kupca i prodajne rezultate? Ako ste potvrdno odgovorili na ova pitanja, na dobrom ste putu da se uklopite u natječaj. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Za dodatne poslove iz Međimurske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. A ukoliko posao tražite u Varaždinskoj županiji, ne propustite kliknuti na ovaj link. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Komentari

Komentara