U okviru projekta „Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje poduzetničkog centra“ kojeg provodi Grad Prelog prema ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj, završeni su radovi na izgradnji građevine Poduzetničkog centra te je ishođena uporabna dozvola.

Osim izgradnje građevine površine i uređenja okoliša na parceli u Gospodarskoj zoni u Prelogu, intenzivno se radi i na opremanju zgrade Poduzetničkog centra. Početkom rujna dolazi namještaj za 23 ureda, dvije sobe za sastanke, dvije konferencijske dvorane, garderobe, spremišta, dvije kuhinje i druge prostorije.

U utorak, 27. kolovoza, gradonačelnik Ljubomir Kolarek potpisao je ugovor o nabavi informatičke opreme za Poduzetnički centar Prelog. Odabrani ponuditelj nakon provedenog postupka nabave je tvrtka Bukal elektronika iz Čakovca. Ugovorom je predviđeno opremanje Poduzetničkog centra sa 60 računala, 60 operativnih sustava i drugih programa, 49 printera, četiri pisača A3, tri projektora s pripadajućom opremom, dva server računala i 55 telefona.

Ukupna vrijednost nabave iznosi 694.000 kuna.

Komentari

Komentara