Povežite se s nama

Život i društvo

Prikupljanje igračaka za pedijatrijsku čekaonicu

Objavljeno:

- dana

Ludbreg

Povodom Svjetskog dana zdravlja na Gradskoj tržnici u Ludbregu će u subotu 11. travnja u 9 sati početi akcija koju organizaciju Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Ludbrega u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Ludbreg. – Prikupljat će se didaktičke igračke za opremanje čekaonice pedijatrijske ambulante u Ludbregu, dok će djelatnici i volonteri Crvenog križa mjeriti krvni tlak i razinu šećera u krvi – najavljuju organizatori. Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije.

Ove godine glavna tema je sigurnost hrane, čime se želi naglasiti važnost uvođenja sustavnog nadzora puta hrane “od polja do stola”.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Dan je antifašističke borbe, evo kako ovoga utorka rade trgovine i centri u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas, 22. lipnja, u Hrvatskoj se obilježava Dan antifašističke borbe, zbog čega će neke trgovine i centri raditi po drukčijem radnom vremenu nego što je to u uobičajenim danima.

Radno vrijeme Trgovačkog centra Lumini je slijedeće: trgovine rade od 9 do 21 sat, kao i Twister igraonica, Konzum i Leggiero bar. Medonja Grill otvoren je od 11 do 20 sati, Medonja Bowling&Pub od 11 do 23 sati, CineStar od 10:30 do 23 sata, a Rebuy Stars od 8 do 24 sata.

Supernova Varaždin radi od 9 do 14 sata, dok je prodajni centar Pevex otvoren od 8 do 14 sati. Emmezetta u Varaždinu je otvorena od 10 do 20 sati, a Lesnina je zatvorena.

Konzum radi ovisno o tome gdje se koji objekt nalazi, što se može provjeriti klikom na OVDJE. https://www.konzum.hr/novosti/radno-vrijeme-22-6-2021

Plodine rade po nedjeljnom radnom vremenu, od 7 do 22 sata, a Lidl u Gospodarskoj do od 8 do 21 sati, a u Optujskoj od 7 do 16 sati.

Nastavite čitati

Život i društvo

Pješački pohod od kleti do kleti viničkim krajem dobar je način za provesti subotu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nemojte propustiti Dan otvorenih vrata podruma (pješački pohod od kleti do kleti) u Vinici.

Manifestacija je to koju organiziraju Udruga vinogradara Vinea i Općina Vinica u subotu, 26. lipnja, s početkom od 9 sati.

Pješački pohod organizira se treći put i vinorodnim područjem Svete Barbare, Vinicabrega i Goruševnjaka.

Donacija za sudjelovanje je 30 kuna, a kod svake klijeti će domaćini pripremiti okrijepu jelom i pićem.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!