Povežite se s nama

Međimurje

Raketama parali nebo iznad Pribislavca i osvojili medalje

Objavljeno:

- dana

Aeroklub Međimurje

Na prostorima aerodroma u Pribislavcu održan je 36. Croatia kup u raketnom modelarstvu na kojem je uz domaćine sudjelovalo 70 natjecatelja iz Zagreba, Zadra, Obrovca, Vinkovaca, Varaždina, Garešnice i Nove Rače.

Odnosno, ukupno se s voditeljima i sucima na četvrtom natjecanju ove sezone okupilo 100 sudionika. Nakon 4. natjecanja konačni rezultati za članove Aerokluba Međimurje su osvojeno 3. mjesto u ukupnom plasmanu za osnovne škole (Andrija Skoko) i 4. mjesto u ukupnom plasmanu za srednje škole kojeg je zauzeo Tomislav Belović. Aeroklub Međimurje uspješno se predstavio na 36. Croatia kupu. Naime, u kategoriji osnovnih škola Ivan Belović osvojio je 2. mjesto (rakete opremljene trakom) dok je Matej Sirc plasiran na treće (rakete opremljene padobranom). Srednjoškolac Tomislav Belović osvojio je 1. Mjesto (traka), Denis Makar 3. mjesto (traka) dok je Leonu Hermanu pripalo 3. mjesto (padobran). 

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje