Povežite se s nama

Kultura

Rock koncert The Grooveboxa ove subote na Kazališnom trgu

Objavljeno:

- dana

Posljednji tjedan manifestacije Ljeto u Varaždinu dovodi The Groovebox u Varaždin.

Naime, 28. srpnja u 21 sat počinje rock koncert The Grooveboxa čiji repertoar čine najbolje od najboljih strane i hrvatske glazbe.

Izvest će dobre stare klasike Stevie Wondera, Luthera Vandrossa, Jamesa Browna, Ala Greena, pa sve do novijih pop izvođača kao što su Prince, Simply Red, George Michael, Beyonce, Duffy, Bruno Mars, Dino Dvornik i The Bastardz.

Podsjećamo, dan prije, 27. srpnja, na Kazališnom trgu svira Rasputin Orchestra.

Romska glazba, sevdah i panonske balade ovog petka na Kazališnom trgu

Kultura

HNK u Varaždinu: četvrti koncert Varaždinskog komornog orkestra na rasporedu je 18. travnja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U nedjelju, 18. travnja, s početkom u 19 sati i 30 minuta Varaždinski komorni orkestar će u velikoj koncertnoj dvorani HNK-a u Varaždinu izvesti svoj četvrti koncert 27. sezone.

U izvedbi će im se kao dirigent pridružiti Carlo Jans, dok će flautu svirati solistica Franka Mavriček. Izvodit će se djela E. Griega, S. Marcadantea i F. Schuberta.

Koncert se održava prema važećim preporukama Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Nastavite čitati

Kultura

VIDEO Zadnji je dan Natjecanja “Rudolf Matz”: danas završni koncert i proglašenje pobjednika!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na naslovnoj fotografiji: Rudolf Matz

Danas, 9. travnja, posljednji je, četvrti, dan 18. Međunarodnoga gudačkog natjecanja “Rudolf Matz” u Čakovcu, a u njegovu sklopu održat će se završni koncert proglašenje pobjednika.

Koncert će biti moguće pratiti putem livestreama, odnosno internetskoga prijenosa, s obzirom na činjenicu da će ulaz u dvoranu biti dopušten isključivo kandidatu/kandidatkinji, korepetitoru i učitelju/učiteljici samo u vrijeme nastupa.

– Nakon nastupa zadnjega kandidata mole se svi kandidati (isključivo) da uđu u dvoranu (obvezno nošenje zaštitne maske) zbog objave dobitnika glavne nagrade – kažu iz UŠ “Miroslav Magdalenić”.

Proglasit će se apsolutni pobjednik/-ca Natjecanja i dobitnik/-ca Nagrade Grada Čakovca, a potom će uslijediti zajedničko fotografiranje. Koncert počinje u 16 sati.

Nastavite čitati