Rotaract Varaždin i ove je godine u najradosnije vrijeme u godini, ono blagdansko, organizirao karaoke s humanitarnim predznakom.

Naime, dana 29. prosinca 2018. s početkom u 20 sati u Medinoj škrinji započeo je najbolji karaoke show, koji je osim zabavnog elementa, imao i onaj humanitarni. Karaoke show bio je organiziran na principu nominacija, a očekivanja organizatora o velikom odazivu pjevača, bili oni sjajni ili manje sjajni, definitivno su se ostvarila. Ako je netko želio nekog nominirati, u humanitarne svrhe morao je donirati iznos od 10 kuna, a ako je ta osoba koju ste nominirali odbila prihvatiti nominaciju, „morala“ je u humanitarne svrhe donirati iznos od 20 kuna.

Također, u suradnji sa sponzorima, podijeli su i nagrade za najbolje pjevače, a nagradu za simpatičnost osvojile su cure koje su svojim pjevačkim sposobnostima svima izmamile osmijeh na lice.

Osim njih, svaka osoba koja je bila dovoljno odvažna da uzme mikrofon u ruke bila je nagrađena alkoholnim pidem doniranim od strane domaćina – Medine Škrinje, koja je također svojim promotivnim cijenama pića pomogla u uspješnoj realizaciji naše akcije.

– Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se uključili u našu akciju, prvenstveno onima koji su nas oduševili svojim pjevačkim sposobnostima, potom tvrtkama ALPHA-M računala, Flor d.o.o i Oprema d.d., te konačno veliko hvala varaždinskim ROTARY klubovima koji su uvijek, pa tako i sada, podržali našu akciju- Rotary Club Varaždin, Rotary Club Varaždin 1181 i Rotary Club Varaždin Jug. Konačno, ono najvažnije, sav novac prikupljen od kotizacija, donacija varaždinskih Rotary klubova, i gore nabrojanih sponzora otišao je u ruke onima kojima je to najpotrebnije – kažu iz Rotaract kluba Varaždin.

Prikupljenim su sredstvima uspjeli donirati stolno računalo, laptop i televizor dvjema udrugama; udruzi „Zipka“ koja udomljuje djecu i mlade Varaždinske županije, a djeluje od 2007. godine s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja udomiteljstva te udruzi pod nazivom „Hoću život“, koja se bavi zbrinjavanjem mladih koji izlaze iz sustava socijalne skrbi uz program mentorstva, s ciljem osamostaljenja.

Donacije udrugama su uručili krajem siječnja te su im tako uljepšali najtmurniji mjesec u godini, a njihovi su osmijesi najveća zahvala organizatorima, sponzorima i svim sudionicima najboljeg karaoke showa u Varaždinu.

Komentari

Komentara