Povežite se s nama

Život i društvo

Svi zainteresirani pozvani su da u petak upoznaju rodilište, primalje i rađaonicu varaždinske Bolnice

Foto: Ilustracija

Objavljeno:

- dana

Povodom Međunarodnog dana primalja, primalje Službe za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice Varaždin pozivaju sve zainteresirane da posjete rodilište te da se upoznaju s njihovim radom.

Predstavljanje primalja i rodilišta upriličit će se u petak, 3. svibnja, od 10 do 13 sati, a počet će kratkim prigodnim predavanjem u 10 sati, u Predavaonici 2 u krugu OBV. Nakon toga, primalje će zainteresirane trudnice i njihove pratnje po grupama voditi da upoznaju rodilište, uključujući i rađaonicu.

Cilj je povezati trudnice s primaljama, kako bi dobile što više informacija vezanih uz dolazak njihovog djeteta na svijet, a budući da je veza primalje i žena posebno naglašena u trudnoći i pripremi za porođaj, vrata rodilišta će tog dana biti otvorena trudnicama i njihovim pratnjama, ali i svim ostalim zainteresiranima za ovu tematiku.

Život i društvo

ŠNK “Rudar ’47” 10. kolovoza organizira turnir “Sela i vulica”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ŠNK “Rudar ’47” organizira 2. turnir rekreativnog i zabavnog karaktera pod nazivom “Sela i vulica” koji će se održati u subotu, 10. kolovoza, s početkom u 10 sati na nogometnom igralištu Šofta u Donjem Ladanju.

Ekipe koje se prijavljuju na turnir trebaju dolaziti isključivo iz sela s područja Općine Maruševec. Turnir je zabavnog karaktera i otvoren je za sve zainteresirane željne dobrog provoda uz pregršt smijeha.

Sistem igranja: (5+1) na travnatom terenu.

Nagrada za 1. mjesto – pehar + prijelazni pehar

Nagrada za 2. mjesto – pehar

Nagrada za 3. mjesto – pehar

Nagrada šanka.

Tijekom dana, sudionici događaja moći će se okrijepiti hranom i pićem na šanku.

Prijava ekipa najkasnije do 08.08.2024.

Ekipe se prijavljuju u inbox,

e-mail: [email protected] ili na

broj: +385 98 9786 101.

Kotizacija iznosi 40 eura.

Kotizacija se uplaćuje na broj računa: HR3023600001101739216 (opis plaćanja: kotizacija za turnir-ime ekipe) ili gotovinom na dan turnira.

Nastavite čitati

Život i društvo

Natjecanje orača Varaždinske županije ove će se godine održati 27. srpnja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga za organizaciju natjecanja orača Varaždinske županije organizira 18. natjecanje orača Varaždinske županije.

Natjecanje će se održati u subotu, 27. srpnja, s početkom u 10 sati, na parceli bivše vojne ekonomije iza trgovine Branka, Kninska cesta, Varaždin.

Natjecanje se odvija u dvije kategorije: plugovi ravnjaci i plugovi premetnjaci, a za prvoplasirane natjecatelje organizatori su osigurali vrijedne novčane nagrade i poklon pakete sponzora.

Osim programa oranja, natjecatelje i sve posjetitelje očekuje i prigodna ugostiteljska ponuda te prezentacija proizvoda lokalnih proizvođača.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje