Povežite se s nama

U fokusu

Udruga Mladi za Marof (MZM) danas od 18 sati otvara svoj novi prostor Centra za neformalno učenje u Staroj školi

Objavljeno:

- dana

U NOVOM MAROFU

Danas se u Novom Marofu otvara Centar za neformalno učenje u novim prostorijama udruge Mladi za Marof (MZM), na adresi Zagorska 31 (Stara škola, 1.kat). Program počinje u 18 sati izložbom ilustracija: Lanchy Bananchy (Udruga mladih Alternativa).

U 18:30 sati slijedi prezentacija učenika Srednje škole Novi Marof s Erasmus plus projekta održanog u Srbiji i Mađarskoj pod nazivom «Do something for yourself and society». U 19:00 sati je službeno otvorenje centra i potom slijedi druženje uz domjenak.

Već slijedećeg dana, u subotu, 3. prosinca, od 16 sati u centru će zainteresirani moći sudjelovati u društvenim i video igrama (Catan, Wormsi itd.)

Centar za neformalno učenje pokrenut je kako bi se mladima i ostalim građanima Novog Marofa, osiguralo mjesto na kojem će sticati nova znanja te unaprijediti svoje vještine i kompetencije važne za osobni razvoj, poručuju iz udruge MZM.

Druženje i učenje

“Kako bi Centar što kvalitetnije djelovao, nastavljamo s povezivanjem organizacija civilnog društva, javnih ustanova i ostalih zainteresiranih partnera s područja Grada sa ciljem kreiranja bogatijeg programa. U Centru će se provoditi kreativne radionice, prezentacije, debate, tečajevi, seminari i sl., a sve će biti najavljeno kroz mjesečni program događanja”, stoji u priopćenju udruge Mladi za Marof. Udruga djeluje 11 godina te je provela brojne lokalne i međunarodne projekte, od kojih su neki poput “Šic na bic” postali tradicionalni.

Novim projektom Centra za neformalno učenje članovi udruge žele svoja stečena znanja podijeliti sa svojim sugrađanima.

Centar će u određenim terminima služiti i kao prostor za neformalno druženje mladih. Zavisno od interesa građana i dostupnih sredstava dodatno će se opremati i program će se proširivati. Pozivaju sve da im se slobodno obrate s prijedlozima za moguću suradnju na aktivnostima u novom prostoru ili na nekoj drugoj lokaciji.
 

 

 

 

Izvor:
Foto:

U fokusu

Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Q Experience d.o.o. zapošljava na poziciji specijalist za brigu o korisnicima – francuski i engleski jezik (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a postoji mogućnost rada od kuće. Posao podrazumijeva tečno poznavanje francuskog jezika, dobro ili vrlo dobro poznavanje engleskog jezika, dobro poznavanje MS Officea, pouzdanost i timski duh. Aplicirajte.

NTH Mobile d.o.o. traži pojačanje na poziciji specijalist za pravne poslove (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 24.9. Poželjne su dvije godine iskustva u radu, izvrsno poznavanje trgovačkog, ugovornog i radnog prava, samostalnost u radu, usmjerenost na rezultate i proaktivnost u rješavanju problema, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama glavni kuhar (m/ž), blagajnik (m/ž), skladišni radnik (m/ž). Lokacije rada su Čakovec i Ivanec. Provjerite uvjete i aplicirajte.

McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave su otvorene do 27.9. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, dodatne stimulacije na plaću i redovno povećanje plaće svaku godinu. Aplicirajte.

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava operatera na proizvodnoj liniji (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof, a prijave su otvorene do 15.10. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost daljnjeg napredovanja te izazove. Prijavite se.

Letina Intech d.o.o. traži inženjera/ diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a prijave su otvorene do 22.9. Potrebna je minimalno viša strućna sprema, poznavanje PLC-a serije MicroLogix i PLC-a Micro800, samostalnost u radu, snalažljivost i odgovornost. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijavite se.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava vozača taksija (m/ž) na području Varaždina. Rok prijave je 1.11. Očekuje se aktivni vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije, spremnost na rad u smjenama, komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Pozitiva food j.d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Prelog, a prijave su otvorene do 6.10. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Oak logs d.o.o. zapošljava inženjera šumarstva (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 15.10. Posao obuhvaća doznaku stabala, preuzimanje sirovine. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Ljekarna Salus zapošljava magistra farmacije (m/ž) u Varaždinu. Prijave se zaprimaju do 16.10. Radnik/ca obavlja poslove izdavanja lijekova na recept i bez recepta, izrađuje magistralne i galenske pripravke. Nudi se stalni radni odnos. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Međimurske i Varaždinske županije kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Nastavite čitati

U fokusu

Medicinari će dobiti novac koji im država duguje za prekovremeni rad

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Medicinska oprema domovi zdravlja

Radi rješavanja i okončanja sudskih postupaka i generiranja novih tužbi, Vlada je u četvrtak na sjednici donijela odluku o isplati razlike iznosa uvećanja plaće za prekovremeni rad radnicima u djelatnosti zdravstva i zdravstvenog osiguranja.

Odluka se odnosi na isplatu razlike za prekovremene sate ostvarenih u razdoblju prije zaključivanja Dodatka III. Kolektivnom ugovoru za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja, a omogućit će isplatu razlike iznosa prekovremenih sati u slučaju kada tužba nije podnesena, isplata u slučaju kada je tužbom pokrenut spor radi isplate razlike iznosa uvećanja plaće za prekovremeni rad te isplata po pravomoćnim sudskim odlukama.

Novac je osiguran u proračunu za ovu godinu te projekcijama za 2022. i 2023. godinu u iznosu od 200 milijuna kuna, dok će se preostali iznos do 775 milijuna kuna osigurati najkasnije do 31. prosinca iduće godine, a sukladno fiskalnim mogućnostima državnog proračuna, objavio je N1.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje