projekt „ŠećeЯ“

U Galerijskom centru u Uskoj ulici sutra, 8. prosinca u 20 sati održat će se jedan od prvih u nizu koncerata u sklopu alternativnog programa Glazbene mladeži Varaždin.

Varaždinsku će publiku zasigurno ugrijati gorko slatki projekt Varaždinke Tene Rak pod nazivom „ŠećeЯ“, kojim će promovirati svoj prvi solo album pod nazivom ”Varijacije na tugu”.

U Galerijskom centru će tada biti i izložba radova studenata Umjetničke akademije iz Pećuha, što se odlično poklapa s promocijom. Ulaz je na donacije, a sa sobom donesite samo otvoreno srce i pune džepove strpljenja, poručuju iz Galerijskog centra.

Mlada Varaždinka Tena Rak svoj prvi singl sa videospotom pod nazivom ”Reci, reci mi” izbacuje krajem 2016. godine, a nakon još dva proljetna singla u 2017. izbacuje album naziva ”Varijacije na tugu”, snimljen po zagrebačkim kućnim studijima i dovršen u vlastitoj produkciji.

Prve koncerte izvodi na ljeto 2017. daleko od rodnog kraja, u bugarskom Plovdivu te u alternativnim klubovima Novog Sada i Beograda, a pred domaćom publikom se predstavlja van službenog programa 6. Tam Tam festivala u Sućurju na Hvaru.

Po završetku ljeta uslijedila su gostovanja na još dva domaća festivala: ,,Sedam dana stvaranja” u Pazinu te FIUK-u u Koprivnici, a početkom jeseni još dva zavičajna gostovanja u Kostanju i Novom Marofu. Do kraja godine slijede promocije u Szegedu, Zagrebu i Beogradu.

Izvor: Galerijski centar
Foto:

Komentari

Komentara