Povežite se s nama

Zabava & Stil

VIDEO Vidovčanka Lora Breški u polufinalu „The Voice Family“, glasujte putem YouTube kanala!

Objavljeno:

- dana

Vidovčanka Lora Breški u paru s Anom Leonom Lončar iz Koprivnice u natjecanju „The Voice Family“ stigla je do faze dvoboja, polufinala showa, a da bi djevojke prošle u finale, potrebni su glasovi publike. Glasovanje traje tri dana od objave epizode dvoboja na Youtube kanalu, odnosno na Facebooku.

Naime, ovo se natjecanje prikazuje u sedam epizoda na YouTube kanalu „The Voice Hrvatska“: tri epizode audicija, te po jedna epizoda nokauta, dvoboja, finala i pobjedničkog predstavljanja na glavnoj pozornici.

Za razliku od televizijskog showa, u „The Voice Family“ mentori su na audicijama gledali jednominutne video zapise prijavljenih ekipa i odabrali šest za sljedeći krug natjecanja, svaki mentorski par po tri ekipe.

Natjecatelji su se na isti način predstavili u fazi nokauta, gdje je također žiri odabrao četiri ekipe koje su prošle u daljnje natjecanje.

U dvobojima mentori više ne odlučuju o daljnjem plasmanu timova – odluka prelazi u ruke pratitelja na Facebook stranici i YouTube kanalu „The Voice Hrvatska“. Mentorski parovi u dvobojima suprotstavljaju po dvije ekipe iz svog tima koje opet šalju jednominutnu video izvedbu, ali ovaj puta iste pjesme.

Pratitelji biraju jednu od dvije ponuđene ekipe u anketi i tako odlučuju tko će u finale.

Djevojke Lora i Ana Leona u audicijskom dijelu natjecanja predstavile su se s pjesmom „Creep“ grupe Radiohead te ih je odabrao tim Vanna & Gobac. U nokaut fazi otpjevale su pjesmu Sama Smitha „Lay me down“, a u dvoboju se natječu s pjesmom od En Voguea „Don’t let go“, koju izvodi i suparnički tim.

Glasovati možete na videu ispod tako da pokrenete ovaj video te u gornjem desnom kutu kliknete na „i“ u bijelom krugu pa se u okviru pojavi popis s akterima i tamo odaberete svoje kandidate.

 

Daljnja faza natjecanja

Nakon dvoboja slijedi finale natjecanja u koje ulaze dvije ekipe, po jedna od svakog mentorskog para. Ekipe ovaj puta svoj nastup imaju u jednom od studija HRT-a, a o tomu tko je pobjednik opet odlučuju pratitelji na Facebook stranici i You Tube kanalu „The Voice Hrvatska“.

Glasovanje je jednako kao i u fazi dvoboja – biraju jednu od ekipa i glasovanje traje tri dana od objave na YouTubeu, odnosno Facebooku. Pobjedu nosi ekipa s višim zbrojem glasova pristiglih na ankete na YouTubeu i Facebooku. Rezultati glasovanja bit će objavljeni u sljedećoj epizodi na YouTubeu – pobjedničkom predstavljanju.

Mlada Lora Breški već se natjecala u RTL-ovim „Zvijezdama“ te oduševila publiku i žiri. Njezin nastup pogledajte ovdje.

Zabava & Stil

Zelendvorska avantura – dva dana rekreacije, zabave i druženja u prirodi za cijelu obitelj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Drugi lipanjski vikend: subota 8. i nedjelja 9. lipnja, u predivnom zelenom okruženju izletišta Zelendvor održat će se prvo izdanje jedinstvenog rekreativno-zabavnog festivala za cijelu obitelj pod imenom „Zelendvorska avantura“.

Zelendvorska avantura ime je novog rekreativnog obiteljskog mini-festivala u organizaciji Općine Petrijanec koji donosi cijeli niz sportskih, aktivnih i zabavnih sadržaja podijeljenih u četiri „zone“, a koji će izletište Zelendvor pretvoriti u sjajno odredište za zabavni, topli, aktivni proljetni vikend na otvorenom. Festival je osmišljen na način da promovira zdravi, aktivni život, ali i boravak u prirodi u skladu s prirodom te posebni naglasak stavlja na važnost očuvanja okoliša i održivost.

Sportsko-rekreativna zona donosi  2. Bombellesovu utrku rekreativaca koja će se, kroz dva manifestacijska dana, trčati na čak četiri trase duljine 1.5, 2.5, 5 i 10 kilometara. Utrka je humanitarnog karaktera s ciljem pomoći obiteljima s djecom s teškoćama u razvoju i rizičnim čimbenicima Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije. Utrku organiziraju Općina Petrijanec i AK Sloboda. U sklopu sportsko-rekreativne zone bit će održano i popularno natjecanje u sportsko-zabavnim igrama „Give me 5“ te uzbudljivi Treasure hunt.

Prijave na utrku moguće su putem linka: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2334

Pretprijave na dječje radionice i igre moguće su na: https://forms.gle/VQEBbu5KbiZXkKh27

Piknik zona donosi  – priliku za piknik druženje, razne društvene igre od prirodnih i održivih materijala te večernje kino na otvorenom.

Kreativna zona bit će prepuna radionica i aktivnosti poput radionice izrade igračaka Zagonetno drvo, crtanja prirodnim materijalima, ali i uvijek omiljenog face paintinga te pomalo zaboravljenih dječjih igara poput školice ili twistera odnosno crtanja kredom.

Zabavna zona rezervirana je za  – zabavu uz glazbu uživo i večernje druženje pod toplim i mirisnim lipanjskim nebom u predivnom okruženju Zelendvora.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Duhovi: Faringaši u nedjelju slave 35. obljetnicu svoga rada, a gost im je Rajko Suhodolčan

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga građana Prigorec i Mjesni odbor Prigorec, u nedjelju, 19. svibnja, organiziraju prigodan program u povodu obilježavanja blagdana Duhovi.

Ova tradicionalna kršćanska svetkovina započet će misnim slavljem u kapelici Sv. Duha u Prigorcu, selu pod Ivanščicom, u 11 sati.

Organiziran je i zabavno – glazbeni program kod Područne škole u Prigorcu, kojim će domaći glazbeni sastav Faringaši obilježiti 35. obljetnicu svoga rada. Njihov nastup počinje u 9.30 sati, a od 12 sati za glazbeni ugođaj pobrinut će se Rajko Suhodolčan. Organizatori najavljuju i goste iznenađenja.

Ugostiteljska ponuda je osigurana pa vas pozivaju da ovu nedjelju provedete u Prigorcu na tradicionalnim Duhovima. Manifestaciju novčano pomaže Grad Ivanec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje