Vidovčanka Lora Breški u paru s Anom Leonom Lončar iz Koprivnice u natjecanju „The Voice Family“ stigla je do faze dvoboja, polufinala showa, a da bi djevojke prošle u finale, potrebni su glasovi publike. Glasovanje traje tri dana od objave epizode dvoboja na Youtube kanalu, odnosno na Facebooku.

Naime, ovo se natjecanje prikazuje u sedam epizoda na YouTube kanalu „The Voice Hrvatska“: tri epizode audicija, te po jedna epizoda nokauta, dvoboja, finala i pobjedničkog predstavljanja na glavnoj pozornici.

Za razliku od televizijskog showa, u „The Voice Family“ mentori su na audicijama gledali jednominutne video zapise prijavljenih ekipa i odabrali šest za sljedeći krug natjecanja, svaki mentorski par po tri ekipe.

Natjecatelji su se na isti način predstavili u fazi nokauta, gdje je također žiri odabrao četiri ekipe koje su prošle u daljnje natjecanje.

U dvobojima mentori više ne odlučuju o daljnjem plasmanu timova – odluka prelazi u ruke pratitelja na Facebook stranici i YouTube kanalu „The Voice Hrvatska“. Mentorski parovi u dvobojima suprotstavljaju po dvije ekipe iz svog tima koje opet šalju jednominutnu video izvedbu, ali ovaj puta iste pjesme.

Pratitelji biraju jednu od dvije ponuđene ekipe u anketi i tako odlučuju tko će u finale.

Djevojke Lora i Ana Leona u audicijskom dijelu natjecanja predstavile su se s pjesmom „Creep“ grupe Radiohead te ih je odabrao tim Vanna & Gobac. U nokaut fazi otpjevale su pjesmu Sama Smitha „Lay me down“, a u dvoboju se natječu s pjesmom od En Voguea „Don’t let go“, koju izvodi i suparnički tim.

Glasovati možete na videu ispod tako da pokrenete ovaj video te u gornjem desnom kutu kliknete na „i“ u bijelom krugu pa se u okviru pojavi popis s akterima i tamo odaberete svoje kandidate.

 

Daljnja faza natjecanja

Nakon dvoboja slijedi finale natjecanja u koje ulaze dvije ekipe, po jedna od svakog mentorskog para. Ekipe ovaj puta svoj nastup imaju u jednom od studija HRT-a, a o tomu tko je pobjednik opet odlučuju pratitelji na Facebook stranici i You Tube kanalu „The Voice Hrvatska“.

Glasovanje je jednako kao i u fazi dvoboja – biraju jednu od ekipa i glasovanje traje tri dana od objave na YouTubeu, odnosno Facebooku. Pobjedu nosi ekipa s višim zbrojem glasova pristiglih na ankete na YouTubeu i Facebooku. Rezultati glasovanja bit će objavljeni u sljedećoj epizodi na YouTubeu – pobjedničkom predstavljanju.

Mlada Lora Breški već se natjecala u RTL-ovim „Zvijezdama“ te oduševila publiku i žiri. Njezin nastup pogledajte ovdje.

Komentari

Komentara