Povežite se s nama

Zabava & Stil

Sve na jednome mjestu za mladence

Objavljeno:

- dana

DANI VJENČANJA U VARAŽDINU

Ovogodišnja sajamska priredba 6. Dani vjenčanja u Varaždinu 2017. održava se 18. i 19. studenoga u varaždinskoj Areni.

Uz velike pogodnosti za buduće mladence, predstavljanje izlagača i nagradne igre za posjetitelje, pripremljen je bogat zabavno-glazbeni program koji će se odvijati tijekom cijelog dana u subotu i nedjelju.

Bogat program

Sajam će biti službeno otvoren u subotu u 12 sati. U sklopu sajma održat će se modne revije koje će se realizirati u suradnji s velikim modnim kućama, salonima vjenčanica i buticima, a nosit će ih manekeni sjeverozapadnog dijela Hrvatske u produkciji Marijane Gregurić. Na modnoj reviji bit će izabrana i Miss Dana vjenčanja.

Na sajamskoj priredbi će se predstaviti frizerski saloni, saloni vjenčanica, modni saloni za žene i muškarce, modni kreatori, zlatari i proizvođači nakita, trgovine, cvjećari i aranžeri, ugostitelji, slastičari, najmodavci vozila, limuzina i kočija, foto i video studiji, restorani, najmodavci svadbenih dvorana, udruge, OPG-i i najmodavci šatora i pagoda, bendovi, tamburaši, pjevači, autokuće i drugi.

Ulaz za posjetitelje je besplatan, a kako je cijela sajamska priredba humanitarnoga karaktera, umjesto plaćanja ulaznica svaki posjetitelj može ostaviti dobrovoljni prilog na ulazu u sajamsku dvoranu. Svi dobrovoljni prilozi predat će se Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina. 

Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju od 10 do 19 sati. Program će voditi Andreja Loparić, a organizator marketinška agencija Tin marketing. 
Glavni pokrovitelj 6. Dana vjenčanja u Varaždinu je Varaždinska županija, a pokrovitelj Grad Varaždin. 

Izvor: RT
Foto:

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održat koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje