Povežite se s nama

Život i društvo

Izvrsnost poslovnog uspjeha

Objavljeno:

- dana

Supernova Varaždin

Rezanjem velike torte obilježena je još jedna godina poslovanja SUPERNOVE Varaždin, najuspješnije shopping destinacije u regiji.

Jacques Houdek je, uz pomoć brojnih posjetitelja, SUPERNOVOJ otpjevao “Sretan rođendan”. Vodećem shopping parku u regiji poželio je još puno uspjeha u daljnjem radu, a potom se hrvatski “The Voice” bacio na posao i na noge digao velike i male posjetitelje koji su došli na najbolju rođendansku proslavu u gradu. I ove je godine, kao i na svim dosadašnjim proslavama rođendana SUPERNOVE, bilo veselo.

SUPER zabava

Brojni posjetitelji cijeli dan su imali priliku uživati u nizu atraktivnih glazbenih i zabavnih sadržaja. Uz Jacquesa Houdeka,za dobru glazbu pobrinuo se i tamburaški sastav Derilij. Tijekom cijelog dana trajale su kreativne radionice za najmlađe koji su mogli oslikati lice i zabaviti se u lunaparku. Djeca i mladi imali su priliku uživati u besplatnom sladoledu i kokicama, a od 16 sati za još bolju zabavu pobrinuli su se karikaturist, klaun i mađioničar koji je svojim trikovima izmamio osmijehe na brojna dječja lica.

Profitabilna restrukturizacija i podržavanje lokalne zajednice otvaranjem novih radnih mjesta: Moda Sport Outlet, BauWelt, Elipso i Hangar 18

Točilo se i besplatno pivo, a u sklopu zabavnog programa posjetitelje su razveselile plesačice iz plesno-manekenskog studija Lena, trbušne plesačice iz Orijent Arta, a održano je i natjecanje u ispijanju piva i natjecanju u držanju piva ispruženih ruku. Posjetitelje je kroz program vodio poznati glumac Zoran Pribičević.

Ekspanzija

Unatoč otvaranju novih trgovačkih centara i vremenu ekonomske krize, SUPERNOVA i dalje sa svakom novom poslovnom godinom bilježi rast poslovanja i daljnje investicije otvaranjem dodatnih trgovina.

Ove godine nastavljena je ekspanzija ovog shopping lidera otvaranjem novih trgovina: Moda Sport Outlet, BauWelt, Elipso i Hangar 18, a time i novih radnih mjesta.
Raznolikost ponude omogućava posjetiteljima da pronađu sve što im treba na jednom mjestu, a uz vrhunsku uslugu profesionalnog radnog tima i konstantno pristupačne cijene, sigurno je to da je SUPERNOVA bila i ostala shopping destinacija broj 1 na karti sjeverozapadne Hrvatske.

Sve informacije potražite na: www.SUPERNOVA.hr i FB SupernovaVarazdin.

Moto uspješne ekonomije čini komplementarno nadopunjavanje odlične prometne infrastrukturalne povezanost i proaktivno prilagođavanje zahtjevima regionalnoga tržišta.” – Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german., Center Manager

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Primalje Županijske bolnice Čakovec dale odgovore na sva pitanja u vezi poroda i babinja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Županijska bolnica Čakovec/Facebook

Na Međunarodni dan primalja, 5. svibnja, se u Županijskoj bolnici Čakovec već tradicionalno održavaju Dani otvorenih vrata u Službi za ginekologiju, porodništvo i neonatologiju.

Buduće roditelje provelo se kroz Odjele kako bi iz prve ruke mogli saznati odgovore na sva pitanja u vezi poroda i babinja.

Pozdravnu riječ održao je ravnatelj Županijske bolnice Čakovec Igor Šegović, dr. med., pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Valerija Korent, mag. med. techn. te glavna primalja Karmen Cecarko, mag. obs. koja je zajedno sa svojim kolegicama provela sve prisutne kroz prostore Odjela, ali i održala kratku edukaciju te odgovarala na pitanja koja su zainteresirani postavljali. Također, svim prisutnima podijeljeni su informativni letci i prigodni pokloni.

Cilj Međunarodnog dana primalja podizanje svijesti o ulozi primalje u zajednici, ključnoj ulozi prilikom rađanja djeteta, skrbi za majku i novorođenče. Zadatak primalja je biti uz ženu i olakšati joj trenutke u kojima je najosjetljivija, bodriti ju i dati joj savjete u daljnjoj brizi oko djeteta, a da u toj zahtjevnoj zadaći uspijevaju, svjedoče tisuće majki koje nikada ne zaboravljaju ime i lice primalja koje su bile uz njih.Primalje poštuju život i učinkovito doprinose unapređenju kvalitete i humanizaciji zdravstvene zaštite. Cijeli svoj radni vijek primalje posvećuju pomaganju ženama u njihovim najtežim, najizazovnijim, a istovremeno i najsretnijim trenucima u njihovom životu i životu njihovih obitelji.

To se vidjelo iz priloženog jer je odaziv bio velik te se ŽB Čakovec ovim putem zahvaljuje svim prisutnima što su došli i zajedno s primaljama proslavili njihov dan.

Nastavite čitati

Život i društvo

Očistite bicikle i podmažite lance jer u subotu se u Sračincu održava biciklijada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Biciklijada općine Sračinec
Foto: Ilustracija

Općina Sračinec, Osnovna škola Sračinec i Ženska inicijativa HNS-a Podružnice Sračinec organiziraju biciklijadu povodom Dana obitelji za sve mještane općine Sračinec i ostale zainteresirane.

Djeca obavezno moraju biti u pratnji roditelja.

Biciklijada će se održati u subotu, 11. svibnja, s početkom u 10 sati kod Doma kulture Sračinec.

Završetak je planiran kod kućica na rijeci Dravi uz besplatno osvježenje, hranu i prigodno druženje.

– Očistite bicikle i podmažite lance, jer u subotu vas čeka vožnja! Pridružite nam se! – poziv je organizatora.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje