Povežite se s nama

Zabava & Stil

Alen Barković osvojio Škodu i napisao pjesmu

Objavljeno:

- dana

NAGRADNA IGRA

– Presretan sam i zahvaljujem AutoZubaku na ovom prekrasnom automobilu – kazao je Alen Barković iz Bjelovara kada su mu uručili ključeve od njegove nove Škode Citigo. – Nisam se nadao da ću osvojiti automobil, ali moram priznati da sam imao neki osjećaj – ispričao nam je vidno uzbuđen i sretan Alen Barković iz Bjelovara koji je u velikoj SMS nagradnoj igri „Nek poruke tvoje Škodu Citigo osvoje“ osvojio glavnu nagradu.

Alen kaže kako je na poruke potrošio oko 80 kuna, a i supruzi je rekao neka pošalje koji SMS jer „ima filing“ da će dobiti automobil. Alenu ovo nije prvi dobitak na nagradnoj igri. Nedavno je osvojio i prelicu rublja i čišćenje stana u nagradnoj igri jednih dnevnih novina. – Trebalo je osmisliti kreativnu fotografiju na temu čišćenja. Kako sam član paintball kluba uzeo sam svoje paintball odijelo i napravio nekoliko fotografija u svojem stanu kako se u toj opremi gol do pasa borim s bakterijama – ispričao je kroz smijeh. Alen kaže kako da bi dobio, moraš igrati.

Ključeve je Alenu danas svečano uručio Danijel Ivanković, direktor AutoZubak poslovne jedinice Varaždin u njihovom prodajnom salonu.

– Zadovoljstvo mi je ispred AutoZubaka čestitati sretnom dobitniku i novom članu obitelji vozača Škode. Siguran sam da će biti prezadovoljan svojim novim automobilom – kazao je Ivanković tom prilikom.

Jadranka Pavlović, direktorica Croatia osiguranja filijale Varaždin, uručila je vaucher za kasko policu osiguranja osobnog vozila kod Croatia osiguranja d.d., dobitnici Valentini Komes iz Varaždina koja je sa oduševljenjem preuzela nagradu.

Nagradna igra „Nek’ poruke tvoje Škodu Citigo osvoje“ trajala je više od mjesec dana, od 1. kolovoza do 2. rujna, u kojoj je AutoZubak najsretnije dobitnike nagradio Škodom Citigo, vaucherom za kasko policu osiguranja osobnog vozila kod Croatia osiguranja d.d., treningom sigurne vožnje u ORYX Centru za sigurnu vožnju i jednogodišnjim BASIC članstvom ORYX Asistencije.

Pjesma koju je dobitnik vozila napisao u znak zahvale:

AUTOZUBAK DONIO NAM SREĆU

KOJU NIKADA ZABORAVITI

NEĆU

ŽIVI SVOJ ŽIVOT OSTVARI SVOJE SNOVE

DA TE NE POKORE RECESIJSKE

MORE

KAKO BI SVUDA NA VRIJEME STIGO’

PALIM SVOJU ŠKODU

CITIGO

STIŠĆEM PEDALU, NE PUŠTAM GAS

IZA LEĐA OSTAVLJAM

SVE

VAS

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Tribinama NK Varaždina zbog nove himne Vatrenih danas se prolamao silan huk

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nakon brojnih pjesama različite tematike koje dosad kao autor snimio Dražena Popijač Pupi, na red je stigla i nova himna Vatrenih.

Podsjećamo, lani je realiziran projekt himne NK Varaždina u suradnji s Udrugom veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, čiji je član i spomenuti glazbenik.

– Ta himna bila je dobro prihvaćena i potakla me da napravim i jednu originalnu pjesmu za hrvatsku repku. I sam sam bio u ratu kao branitelj pa imam „filing“ kakav drugi autori nemaju – veli naš sugovornik koji potpisuje tekst i glazbu.

Na njega se nadovezao Robert Puja, predsjednik UV 7. gbr „PUMA“, koji se osvrnuo na dugogodišnju suradnju s Pupijem.

– Od ideje do realizacije novog projekta prošlo je kratko razdoblje i prošlog tjedna imali smo radni sastanak na kojem je odlučeno da u snimanju spota i pjesme sudjeluju branitelji. To je bio logičan potez jer su „provučeni“ kroz stihove. Pjesma je prava – navijačka, a danas su na snimanju sudjelovali veterani Roda, 104. brigade, Tigrova i Puma. Iz svake spomenute postrojbe sudjelovalo je po 10 branitelja koji pjevaju refrene u navijačkom stilu. Ideja je bila da mora zvučati moćno – objasnio je Robert Puja.

Dodajmo da je pjesma melodična i zasigurno će biti izvođena tijekom predstojećeg Europskog nogometnog prvenstva i onih natjecanja koja slijede.

Kako je to sve skupa danas izgledalo na stadionu NK Varaždina pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Vikend u varaždinskom HNK uz etno tehno i komične basne

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nesvakidašnji glazbeno-scenski događaj, autorski projekt koji potpisuju Tim Hrvaćanin i Damir Martinović Mrle na Veliku scenu varaždinskog HNK dolazi u subotu, 4. svibnja s početkom u 19,30 sati.

Predstavu izvode plesači i svirači Varaždinskog folklornog ansambla u režiji Tima Hrvaćanina, dok glazbu potpisuje Mrle. Ovom inovativnom umjetničkom suradnjom preispituju se koreografske i dramaturške konvencije glazbeno-scenske izvedbe folklora te se istražuju potencijali novih koreografskih i glazbenih ostvarenja u folkloru.

Klasična folklorna izvedba uvijek teži izvornom predlošku u svakom segmentu izvedbe, od plesa i glazbe do nošnje i prikaza narodnih običaja. U predstavi Tichek se oženil folklorni ples izlazi izvan granica folklornog okvira te ulazi u dijalog s Mrletovim glazbenim opusom, od hitova i manje eksploatiranih pjesama grupe Let 3 do kazališnih i filmskih brojeva koje Mrle potpisuje s Ivankom Mazurkijević. Zakoračite u vikend uz etno tehno.

Za najmlađu publiku u nedjelju, 5. svibnja u 17 sati stiže predstava BASNE iz Kazališta Virovitica. Pet poznatih basni (Cvrčak i mrav, Lisica i gavran, Lisica i roda, Kornjača i zec, Miš i lav) u kojima “životinje zbore k’o ljudi i svaka neku pouku nudi” u ovoj je predstavi prikazano na vedar i komičan način.

Dinamična igra i brza izmjena scena odvija se u prepoznatljivoj maniri animiranih filmova pa garantira prijemčivost dječje publike. Kroz veselu igru, dopadljive likove, domišljatu režiju, maštovite kostime i šaroliku scenografiju, edukativan karakter predstave progovara na zabavan način.

Pa tako autor ove vesele i duhovite dramatizacije i adaptacije u stihovima, Draško Zidar, poručuje: “Slušajte, djeco, mudrosti basne I mnoge stvari bit će vam jasne. Slušajte basne mudru notu Mudrosti nam svima treba u životu.”

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje