Povežite se s nama

Sport

Macmundosi polufinalisti Zimske malonogometne lige “Kneginec 2017”

Objavljeno:

- dana

Postignuto 30 golova

U sportskoj dvorani osnovne škole Kneginec Gornji odigrano je drugo kolo Zimske malonogometne lige “Kneginec 2017”.

U ovoj malonogometnoj ligi dosad je postignuto 30 golova, što je znatno manje u odnosu na prethodno kolo u kojem je postignuto čak 49 golova.

Nakon drugog kola, najbolji strijelci su Andreas Gaća iz ekipe Macmundosi i Antonio Horvatić iz ekipe Dobri dečki.

Najuspješnija ekipa nakon odigranog drugog kola je ekipa Macmundosi koja je sve tri odigrane utakmice pobijedila te tako upisala maksimalan broj bodova. Time su Macmundosi osigurali plasman u polufinale završnice turnira.

Izvor: ILUSTRACIJA/kaportal.rtl.hr
Foto:

Sport

Kajak kanu klub Varteks organizirao 27. Memorijal Siniša Razlog

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 27. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Na stazi dužine 3,5 kilometra voženoj po kanalu HE Varaždin nastupilo je 55 posada iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Borna Valjak polaznik škole kajaka, Marin Bjeliš kod kadeta u kajaku, Hana Valjak u kajaku kod kadetkinja, Matija Novak u kajaku kod juniora, Emil Milihram u kajaku kod seniora, Mate Bijeliš u turističkom kajaku, Danijel i Ervin Mijatović u kanu dvosjedu i Davorin Šestanj i Patrik Rauš u turističkom kanu dvosjedu.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Neo Vugrek kod kadeta, Leona Habek u kajaku kod kadetkinja, te Robert Rauš i Mario Peček u turističkom kanu dvosjedu.

Na treća mjesta plasirali su se Lucija Plantak u kajaku kod mlađih kadetkinja, Andrija Novak u kajaku kod mlađih kadeta, Domagoj Cerovečki u kajaku kod kadeta, Nikola Novosel u kajaku kod seniora, Veljko Milihram u kanu jednosjedu i Nikola Novak u turističkom kajaku.

Matija Novak bio je 4. kod kadeta u kajaku, kao i Dina Stanković kod mlađih kadetkinja i Darko Tomašek i Igor Krajcar u turističkom kanu dvosjedu.

Na 5. mjesto plasirali su se Viktor Žmegač u kajaku kod kadeta, Dino Šimek  u kajaku kod veterana i Damian Kukec u kajaku kod seniora.  

Goran Vugrek u bio je 7. u kajaku kod seniora, a Michel Ivić 9. u kajaku kod veterana. Kajak kanu klub organizira Kup mladih Varaždin i Otvoreno seniorsko prvenstvo Varaždina u kajak slalomu koji će se održati u nedjelju 5. svibnja kod mostova na rijeci Dravi s početkom u 11:00.

Nastavite čitati

Sport

Varteks i Bednja plasirali se u finale Županijskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na Praznik rada odigrani su uzvratni susreti polufinala Županijskog nogometnog kupa. Obje momčadi koje su slavile u prvim susretima pobijedile su i u uzvratima.

Varteks je protiv Ivančice u prvom susretu slavio s 3:1, a u srijedu, 1. svibnja upisao je minimalnu pobjedu. Jedini pogodak bio je djelo Glavice u 90. minuti.

Ulazak u finale potvrdila je i Bednja. Prvi susret u Beletincu završio je pobjedom domaćina 3:0, a u drugom u Nedeljancu gosti su slavili s 4:1. Dva gola u uzvratu za beletinečke nogometaše postigao je Kulji, dok su po pogodak dodali Horvatić i Kareem. Jedini gol za Nedeljanec zabio je Medved.

Tako su Varteks i Bednja izborili finale, a ujedno i pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje