Povežite se s nama

Crna kronika

Pas u bolovima u Ivancu ugrizao svog vlasnika nakon što je motociklist naletio na njih na zebri

policija, ilustracija

Objavljeno:

- dana

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 15. kolovoza, oko 8.45 sati u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Ivancu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 37 godina upravljao je motociklom iz smjera Lepoglave u smjeru Grede. Zbog neprilagođene brzine, bočnim dijelom motocikla je u kočenju, naletio na 67-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik navedene ulice preko pješačkog prijelaza, javila je varaždinska policija.

Također je udario i psa kojeg je pješak vodio sa sobom na uzici, pri čemu je pas uslijed bolova, ugrizao 67-godišnjeg vlasnika.

Pješaku je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozlijeđenom psu veterinarska pomoć.

Crna kronika

Netko zapalio smeće i granje uz vikendicu u Sudovcu pa izgorjelo krovište

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U srijedu, 15. svibnja u Sudovcu, na području Grada Novi Marof, došlo do požara vikend kuće u vlasništvu 40-godišnjaka.

Do požara je došlo tako što je nepoznati počinitelj zapalio odloženo smeće i granje koje se je nalazilo neposredno uz vikend kuću, uslijed čega je vatra zahvatila krovište vikend kuće, kojom prilikom je izgorio dio krovišta, javila je varaždinska policija.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su istog ugasili vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Dropkovec, Kostanjevec Riječki i Deklašanec. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Starac (70) autom u Novom Marofu naletio na 49-godišnjakinju na zebri

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinskoj ulici u Novom Marofu u utorak, 14. svibnja, oko 7 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

– Muškarac starosti 70 godina upravljao je osobnim automobilom. On dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, na kojem se prometom pješaka ne upravlja semaforima niti znacima ovlaštene osobe, istome se nije približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno da može zaustaviti svoje vozilo kako bi propustio pješake koji su tek stupili na pješački prijelaz – ističe PU varaždinska.

Tom prilikom je desnim bočnim dijelom svog vozila naletio na 49-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik po pješačkom prijelazu. Od naleta vozila pješakinja je pala na kolnik i zadobila ozlijede. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje