Povežite se s nama

Zabava & Stil

Ekstenzije i Cocochoco keratinski tretmani noviteti su u Frizerskom salonu Gloss

Objavljeno:

- dana

Frizerski salon Gloss ove godi ne slavi 17 godina uspješnog poslovanja, u Varaždinu na adresi Braće Radića 18 a.

Iza uspjeha salona stoji vlasnica Marijana Gregurić, iza koje stoji bogato radno iskustvo. Za frizera počela se školovati 1997. godine u Varaždinu. Odmah nakon škole prvi posao je našla u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, a nakon toga je pet godina radila u Zagrebu u poznatim frizerskim salonima; Frizerski Salon Zanetti i Frizerski salon Pariz.

Marijana Gregurić nakon toga vratila se u Varaždin te položila majstorski ispit i postala majstor frizer. Bogato iskustvo iskoristila je za otvaranje vlastitog salona Gloss u Varaždinu, koji uspješno posluje već 17 godina.

Ali Gregurić nije stala samo na tome, nego je, uz rad u vlastitom salonu, sudjelovala na snimanjima za poznate modne brendove kao stilistica za frizure i make-up. Radi se o brandovima Varteks, Ana Kraš, Galko, B’Roth i drugima. Sudjelovala je i na brojnim modnim revijama, a nekima od njih Marijana Gregurić bila je organizatorica.

Prirodno

Frizerski salon Gloss konstantno radi na uvođenju novih usluga, a posljednji noviteti su ekstenzije i Cocochoco keratinski tretmani.

Jedini u Hrvatskoj rade sljedeće četiri vrste ekstenzija: Nanoring, Microring, keratin i šivanje.
Cocochoco keratinski tretmani najviše će razveseliti klijentice koje imaju gustu, kovrčavu suhu, oštećenu i poroznu kosu, koja je teška za oblikovanje te se mora svakodnevno fenirati i peglati da bi se obuzdala. Cocochoco brazilski keratinski tretman je inovativni proces tretmana za kosu koji je potpuno prirodan i ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene. Zbog svojih svojstava prikladan je i za kemijski tretiranu ili obojenu kosu. Temeljito regenerira i ravna kosu ne mijenjajući joj pritom strukturu.

Keratinski tretman rezultira zdravom, ravnom, mekanim i sjanom kosom u trajanju do šest mjeseci. Također, ovaj je tretman pogodan za svaki tip kose. Prednosti brazilskog keratina Cocochoco su što ispravlja suhu i oštećenu kosu, koja zatim postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu, štiti boju kose, sprječava pucanje vrhova, olakšava raščešljavanje i oblikovanje kose, štedi vrijeme kod ravnanja kose, a kosa postaje baršunasta i glatka na dodir. Kosa postaje jača, površinski se zatvara te je istovremeno zaštićena od UV zračenja, vjetra, mraza, morske i klorirane vode.

Zsanett Crenkovits pojačala je tim frizerskog salona Gloss. Ona je došla iz Mađarske te ima 11 godina radnog iskustva. Crenkovits se pet godina školovala za frizera, a 10 godina je u Mađarskoj vodila svoj salon, dok ju splet životnih okolnosti nije doveo u Varaždin. Ona je edukator za ekstenzije i keratinske tretmane, tretmane koji se zahvaljujući njezinom radu sada provode i u Glossu.

Frizerski salon Gloss,
Braće Radića 18 a, Varaždin
Radno vrijeme:
Ponedjeljak, srijeda i petak od 12 do 19 sati
Utorak i četvrtak od 9 do 16 sati
Subota od 8 do 14 sati
Telefon: 042/200 420
Instagram: salon_gloss_vz
Facebook: Frizerski salon Gloss

Zabava & Stil

Faringaši obilježili 35 godina rada, pridružili se Kavaliri i Rajko Suhodolčan

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dugogodišnji glazbeni brend Ivanca i Prigorca, glazbeni sastav Faringaši, u nedjelju je u Prigorcu cjelodnevnim programom obilježio svoj jubilej – 35 godina rada i djelovanja.

Nedjelja je ujedno bila i dan velikog vjerskog slavlja u Prigorcu, jer su se brojni vjernici i hodočasnici ovdje tradicionalno okupili na proslavi blagdana Duhova u kapeli Sv. Duha, gdje je misu predvodio ivanečki župnik vlč. Tihomir Kosec.

U organizaciju cijelog slavlja uključili su se i Mjesni odbor te Udruga građana Prigorec, a cijelom događaju pravi je proštenjarski duh dala i ponuda štandova.

Proslava Duhova započela je tijekom prijepodnevnih sati zabavnim programom u dvorištu Područne škole, a koji je nastavljen i tijekom popodnevnih sati. Na početku poslijepodnevnog programa sve okupljene je u ime Grada Ivanca pozdravio zamjenik gradonačelnika Marko Friščić te Faringašima uputio čestitke u povodu njihova jubileja.

Naglašavajući da su svih tih godina zaštitni glazbeni znak cijelog našeg grada, Friščić je Faringašima poželio još niz uspješnih hitova i plodnih stvaralačkih godina.

-Vjerujem također da ćete već iduće godine svjedočiti ovdje novom projektu – gradnji društvenog centra u Prigorcu – najavio je Friščić domaćinima i gostima.

Proslavi 35 godina rada Faringaša pridružili su se i njihovi prijatelji s estrade. Zapjevao je i Rajko Suhodolčan, uz čije su pjesme brojni posjetitelji zaplesali i zapjevali. A vrhunac vesele proslave svakako su bili gosti iznenađenja – popularni Kavaliri iz Bednje pa stoga i ne čudi da je atmosfera bila izvrsna, a potrajala je sve do večernjih sati.

S obzirom na veliku posjećenost i dobre reakcije posjetitelja, organizatori jednako bogat program najavljuju i dogodine, a bit će, kažu, i novih momenata kojima će se nastojati obnoviti i zaboravu oteti neki stari običaji vezani uz obilježavanje Duhova u Prigorcu.

Manifestaciju u Prigorcu novčano je podržao Grad Ivanec.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Maturanti se u Varaždinu lagano zagrijavaju za ludi oproštaj od školskih klupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Ovaj tjedan počinje maturantsko ludilo, a već u ponedjeljak, 20. svibnja maturanti se lagano zagrijavaju za ono što slijedi.

Maturantika počinje u srijedu, 22. svibnja, mimohodom maturanata ulicama Varaždina, a tada će biti izabrane i naj-odore. Županija se pobrinula za nagradu za pobjednički razred, a to je izlet u adrenalinski park Vručina kod Ludbrega.

U četvrtak, 23. svibnja, u Parku mladih održat će se sportski dan, a Zaklada Sveti Mihael je pripremila vrijedne nagrade za najupornije i najizdržljivije maturante. U petak, 24. svibnja, točno u podne, maturanti će na Kapucinskom trgu zaplesati kvadrilju i poslati poruke mira. Za plesanje quadrille su ove godine prijavljena 454 maturanta 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje