Povežite se s nama

Zabava & Stil

Lumini slavi veliki 5. rođendan, stiže Franka Batelić!

Objavljeno:

- dana

Trgovački centar Lumini ovog vikenda slavi svoj veliki peti rođendan, a proslavi će se pridružiti i poznata pjevačica Franka Batelić, koja u subotu u 18 sati sprema ludu zabavu!

– Ovo će biti prvi puta da nastupam u Varaždinu i baš zato me ovaj nastup posebno veseli – poručuje Franka koja dodaje kako obožava Varaždin, gotovo koliko i shopping.

– Ne pratim trendove slijepo, već ako uočim nešto što mi se sviđa, to ukomponiram u nekakav svoj stil. Mislim da je u mom poslu bitno biti svoj i imati svoj prepoznatljiv stil. Volim se igrati s odjevnim predmetima, a opet ima dana kad se najbolje osjećam u običnim trapkama i bijeloj majici – ističe Franka koja će zasigurno proslavu Lumini rođendana iskoristiti i za malu shopping avanturu.

Pridružite joj se 13. i 14. travnja u Trgovačkom centru Lumini gdje vas, uz odličan shopping, čekaju brojna iznenađenja, popusti, velika nagradna igra u kojoj možete osvojiti 5.000 kuna, nastup Plesnog kluba Plan B u igraonici Twister u subotu od 11 sati te nastupi Varaždinskih mažoretkinja i Plesnog studija Vindi na centralnom trgu centra Lumini u 17 sati. Kroz program će nas oba dana voditi poznati varaždinski glumac i pjevač Jan Kerekeš, koji će u subotu zajedno s Frankom svim posjetiteljima podijeliti čak dvije Lumini torte!

Uz slastice, odličnu glazbu i ples, u centru Lumini ovog vikenda možete isprobati i posebnu digitalnu rođendansku fotkaonu te na poklon dobiti Lumini vrećicu i novo izdanje Lumini magazina u kojem vas čekaju posebni rođendanski kuponi za super uštede. Jer kada Lumini slavi, vi štedite!

U nedjelju, 14. travnja u 18 sati ne propustite izvlačenje sretnog dobitnika velike nagradne igre i komediju “Pokopaj me nježno” Kerekesh Teatra!

Još uvijek možete sudjelovati u velikoj nagradnoj igri centra Lumini i osvojiti jednu od čak 10 vrijednih shopping nagrada. Najsretniji dobitnik će osvojiti shopping u vrijednosti od 5000 kn! Druga nagrada donosi 1000 kn shoppinga, a ostalih 8 poklon bon u iznosu od 500 kn.

Zabava & Stil

Pivo, fina klopa i Kojoti početkom lipnja u varaždinskom Jagićevom parku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinsko Šetalište Vatroslava Jagića od 31. svibnja do 9. lipnja bit će lokacija održavanja dva festivala; jednog dobro poznatog i drugog novog.

Organizatori su manifestaciju nazvali 2FEST 2024.

– Biergarten 7 + Fest Za Jest = 2FEST. Nakon prekrasnih šest godina u jednom formatu, došlo je vrijeme da se mijenjamo na bolje. Uz dobro poznati Varaždin Biergarten koji njeguje tekuće blago od hmelja od ove 2024. godine moći ćeš uživati i u okusima novog festivala. Radi se o mini street food festivalu koji se odaziva na ime FEST ZA JEST! Tako sad imamo dva festivala na skoro istom mjestu u isto vrijeme pa smo ih zbrojili i HOP! Imamo 2FEST! Četiri, pet majstora zanata u pripremi prefine street klopice predstavit će ti se na novouređenom Europskom trgu (bivši Habdelićev) na samo 30 metara udaljenosti od Biergartena koji se održava u srcu parka Vatroslava Jagića. Uz gore navedeno imamo još dosta novosti ali jedna je baš velika novost! Nema više žetona! Od ove godine svaka kućica ima svoju fiskalnu blagajnu i svoju naplatu ali i POS uređaj za plaćanje skoro svim debitnim i kreditnim karticama – pojasnili su organizatori.

Objavljen je i program. Uz Beer Mile, Pub Quiz i karaoke, posjetitelje očekuju četiri vrhunska koncerta i nezaobilazan Bloger Krule. Od koncerata valja izdvojiti Kojote koji u Varaždin dolaze u subotu, 1. lipnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Legendarni punk rock band Električni orgazam će svirati u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Još jedan odličan koncert održat će se na Sceni Rogoz u Varaždinu.

HNK u Varaždinu najavio je najavio je koncert legendarnog punk rock banda Električni orgazam, koji će se održati u utorak, 7. svibnja, s početkom u 21 sat na Sceni Rogoz HNK Varaždin.

Bogata diskografija uz koju su rasle generacije, garantira odličnu zabavu.

Požurite po ulaznice koje su dostupne na blagajni Kazališta ili putem online prodaje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje