Povežite se s nama

Atletika

AK Sloboda organizira kamp za učenika nižih razreda OŠ

Objavljeno:

- dana

ATLETSKI KAMP

Atletski klub Sloboda organizira Atletski kamp za učenike nižih razreda osnovnih škola iz cijele županije.

Riječ je o projektu trenera Atletske škole, koji će sve zainteresirane učenike uputiti u osnove atletike. Atletski kamp organizira se na stadionu Slobode u Varaždinu, a počinje 18. lipnja i završava 23. lipnja. Dječaci i djevojčice imat će priliku kroz igru i zabavu upoznati kraljicu sportova – atletiku

Roditelji djecu mogu ostaviti na stadionu, a preuzet će ih stručni treneri, koji će s njima raditi dva sata dnevno, odnosno od 17 do 19 sati. Svaki dan obradit će se jedna disciplina i zadnja dva dana bit će organizirano natjecanje. Ukupni pobjednici u pojedinim disciplinama primit će diplome i majice na kojima je otisnut logo kluba.

 

Atletski elementi s kojima će se djeca upoznati su škola trčanja, škola skokova, prepone, skok u dalj, skok u vis, skok s motkom, bacanje vortexa, bacanje kugle, bacanje koplja i štafeta.

Natjecanja će se provoditi u disciplinama 60 m, skok u dalj s mjesta, skok u dalj (zona), bacanje vortexa, štafeta 4×60 m. Kategorije za natjecanja su godište ili razred te spol djeteta.

Nadamo se da će se pojaviti i do sad neotkriveni sportski talenti koji su naravno dobrodošli i da nastave s treniranjem u klubu

 

Ulaz je SLOBODAN i naravno BESPLATAN!

Za dodatne informacije nazvati:

Nenada Pavličeka (091-906-1303) i

Mariju Hižman (099-402-5224)

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje