Povežite se s nama

Život i društvo

Auto centar Florijanić želi u suradnji s Općinom Trnovec Bartolovečki naći nove djelatnike

Objavljeno:

- dana

Na Gospodarskom sajmu koji se do nedjelje održava na Kapucinskom trgu u Varaždinu posjetiteljima se predstavlja i Auto centar Florijanić iz Trnovca Bartolovečkog.

Riječ je o auto centru koji radi na području Varaždinske i Međimurske županije od 1994. godine, kada je počeo kao auto kuća specijalizirana za prodaju rabljenih vozila s domaćeg i inozemnog tržišta, a danas, 26 godina od osnutka, svojim klijentima nudi mnogo više.

– Firma se svih ovih godina razvijala i rasla, od jedne male limarske radionice do neovisnog servisa koji nudi usluge limarije, mehanike, lakiranje, dijagnostike, optike, prodaje, zatim uvoz, uvoz po narudžbi, zamjenu vozila. No iako doista dugo poslujemo, uvijek je dobro podsjetiti da smo tu, da postojimo, pokazati čime se bavimo i što smo novog dodali, stoga smo odlučili sudjelovati na ovom Gospodarskom sajmu – rekao je vlasnik Nenad Florijanić.

Auto centar Florijanić trenutno ima 15 zaposlenika, a Nenad Florijanić kaže da je do novih kvalitetnih zaposlenika teško doći: “Gotovo da i ne postoje, ali se nadamo da će nam suradnja s Općinom Trnovec Bartolovečki i pojavljivanje na sajmu pomoći da pronađemo nove djelatnike. To je, zapravo, bila ideja našeg načelnika Zvonka Šameca, on se doista angažirao i na tome mu najljepše zahvaljujem”.

Tvrtka Auto centar Florijanić jedan je od gospodarskih subjekata s kojima Općina Trnovec surađuje dugi niz godina, a za svoj doprinos gospodarstvu općine, ali i zajednice općenito, dobili su i zahvalnicu Općine.

– Ljude koji ovako vrijedno rade i zahvaljujući svom trudu i hrabrosti posluju dugi niz godina, treba poticati i pomagati, pružati im podršku, stoga mi je drago da to i mogu učiniti kao načelnik. Sudjelovanje na ovakvim manifestacijama kao što je Gospodarski sajam od višestruke je koristi i nadam se da će Auto centar Florijanić ovdje pronaći ne samo nove djelatnike, već i nove korisnike svojih brojnih usluga. Nadam se da će i njihovo buduće poslovanje biti uspješno kao što je bilo dosadašnje, a Općina Trnovec Bartolovečki bit će i dalje podrška našim poduzetnicima, koliko god je to u našoj moći – rekao je načelnik Zvonko Šamec.

Auto centru Florijanić i svim njegovim djelatnicima glavni je cilj uvijek iznova opravdati provjerenije svakog pojedinog kupca i klijenta, a želja vlasnika tvrtke je da njegovim stopama krenu njegova djeca.

– Želimo da to bude prava obiteljska tvrtka, znači naš plan je da djeca nastave naš posao. Nadamo se da će nam se želja i ostvariti jer naša su djeca već sad aktivna u ovom poslu – zaključio je Nenad Florijanić.

Život i društvo

Policija kaznila petoricu muškaraca pred dućanom u malom mjestu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prije nekoliko dana smo gledali tisuće ljudi na sprovodu Milana Bandića, a zbog epidemiloških mjera propisano je da ih može biti samo 25.

Policajci Policijske uprave bjelovarsko-bilogroske provode strogoću kad se radi o epidemiloškim mjerema.

– U četvrtak, 4. ožujka, oko 16.30 sati, policijski su službenici u Siraču ispred trgovine zatekli 43-godišnjaka, 53-godišnjaka, 34-godišnjaka, 33-godišnjaka i 38-godišnjaka u nekorištenju zaštitnih maski i nepridržavanju potrebnog razmaka. Navedenim osobama izrečene su mjere upozorenja zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, a za što je propisana novčana kazna od 500 kuna – javila je PU bjelovarsko-bilogorska.

U izvještaju ne piše, ali nagađamo da su se muškarci vjerojatno tamo našli i pili.

Napomenimo da je Sirač mjesto u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u kojem živi 1606 stanovnika, prema popisu iz 2001. godine.

Nastavite čitati

Život i društvo

Kreće uređenje okoliša i pila u centru Sudovca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Novi Marof kreće s uređenjem centra Sudovca na radost svih mještana.

Riječ je o projektu vrijednom gotovo 130.000 kuna koji podrazumijeva restauraciju postojećeg pila te uređenje okoliša.

Ugovor o izvođenju radova potpisali su gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i direktor Novokoma Marinko Hođa, a obuhva izvođenje soboslikarskih radova na pilu, odnosno bojanje postojećeg sakralnog obilježja u dva sloja, kao i djelomičnu restauraciju.

– U planu je i čišćenje i impregnacija svih betonskih površina, planirano je i uređenje kanala, postava rubnjaka i tlakavaca, a na sve postojeće kanalizacijske oklope stavit će se novi poklopci. Također, uredit će se zelene površine te postaviti nove klupe i cvjetne žardinjere – pojasnio je Hođa.

Gradonačelnik Jenkač naglasio je kako Grad podjednako uređuje sva naselja.

– Nakon što smo obnovili društveni dom, nastavljamo s daljnjim uređenjem Sudovca. To je najudaljenije mjesto od samog centra Novog Marofa, a kao što brinemo o uređenju samog centra grada, tako brinemo i o okolnim mjestima. Centar Sudovca mjesto je okupljanja brojnih mještana, a sada će imati uređen okoliš, pil, cvijeće, te klupe za druženje. Time dokazujemo da brinemo o svim područjima našeg grada i da želimo osigurati jednake uvjete života svih naših stanovnika, kako u centru grada, tako i na rubnim područjima – rekao je gradonačelnik.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!