Lokalna akcijska grupa “Mura-Drava” je u utorak, 30. srpnja, u Donjem Kraljevcu organizirala informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na četvrti Natječaj LAG-a, čiji je cilj potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Potencijalnim prijaviteljima predstavljene su osnovne informacije o natječaju, uvjeti prihvatljivosti nositelja projekta, prihvatljive aktivnosti, kriteriji odabira projekata te postupak podnošenja prijave i odabira projekata. Detaljno su predstavljeni obrasci i prilozi, odnosno sva dokumentacija koja je potrebna za prijavu projekta na Natječaj.

Iz LAG-a podsjećaju zainteresirane prijavitelje da podnošenje prijava na ovaj natječaj traje od 19. kolovoza do 30. rujna te da sve informacije, natječajnu dokumentaciju, kao i odgovore na pitanja mogu pronaći na internetskoj stranici LAG-a.

Isto tako napominju da je ovaj natječaj zadnja prilika za male poljoprivrednike s područja LAG-a “Mura-Drava” (područje Grada Preloga i donjomeđimurskih općina Orehovica, Goričan, Donji Kraljevec, Sveta Marija, Donji Vidovec, Donja Dubrava i Kotoriba te područje Legrada u Koprivničko-križevačkoj županiji) da u ovom proračunskom razdoblju ostvare sredstva za razvoj svojih poljoprivrednih gospodarstava.

Komentari

Komentara