POU

Rafting klub Matis poziva na „XI. Zimski spust rijekom Dravom uz slogan: Neka rijeke teku!“.

Spust će se održati u subotu, 19. siječanja 2019. u 9 sati, s okupljanjem kod prostorija kluba (Izletište Drava/ dravski bazeni).

Supernova

Cilj Zimskog spusta rijekom Dravom je poslati poruku i podići sveukupnu svijest o važnosti očuvanja prirodnih bogatstava i biološke raznolikosti kojima rijeka Drava obiluje i predstavlja jedno od najvećih prirodnih blaga ove regije.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane prijatelje prirode i one željne novih avantura da nam se pridruže na već tradicionalnom, jedanestom po redu, Zimskom spustu, kako bi zajedno poslali poruku za očuvanje i zaštitu prirode. Sudionici mogu sudjelovati vlastitim plovilima, dok za sve one koji ne raspolažu istima organizator je osigurao određeni broj čamaca. Broj mjesta je ograničen stoga požurite sa Vašom prijavom. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila: raftingklubmatis@gmail.com – kažu iz Matisa.

Plan i program za sve sudionike je slijedeći

Okupljanje sudionika je u nedjelju, 19. siječanj 2019. u 9 sati kod prostorija kluba (Izletište Drava/ dravski bazeni), odakle se organiziranim prijevozom kreće prema Svibovcu Podravskom, nakon čega slijedi spust rijekom Dravom. Predviđeni dolazak u klub je oko 15 sati, gdje je uz okrijepu predviđen i nastavak ugodnog druženja.

Komentari

Komentara