RASKOŠ I SJAJ

Teško je ne primijetiti da je Županijska palača zasjala u punom blagdanskom sjaju. Naime, prekrasna povijesna palača iz 18. stoljeća pretvorena je u adventski kalendar.

>>FOTO Županijska palača jedan veliki adventski kalendar, ali umjesto čokolada fotografije

– Neki adventski kalendari imaju mali poklon sakriven u svakom prozoru, kao što je igračka ili čokolada, a naš poklon građanima i turistima bit će svakodnevne nove prekrasne fotografije na prozorima. Kulturne znamenitosti naše Županije, prekrasni krajolici i zimski motivi kriju se iza svakog broja na postavljenom adventskom kalendaru. Prvi put u Varaždinu i Varaždinskoj županiji postavljeno je odbrojavanje do najljepšeg blagdana Božića na ovakav način. Advent je vrijeme radosti, veselja, druženja i svega pozitivnoga što nas okružuje, pa se nadamo da će ovaj kalendar razveseliti naše građane – rekla je Natalija Martinčević, posebna savjetnica župana i zamjenica predsjednika Turističke zajednice Varaždinske županije, koja je otvorila prvu fotografiju na adventskom kalendaru, husara.

Fotografije koje će se prikazivati djelo su Fotoagencije Sjever, Siniše Šinjorija – Shimoda, Domagoja Severa i Vedrana Šestaka.

– Raskošan sjaj koji obasjava sjedište Varaždinske županije, najljepši prizori povijesnih i kulturnih znamenitosti te krajolika naše Županije, na koje smo ponosni, našim će građanima i turistima prikazati svu raskoš Varaždinske županije u ovo blagdansko, predbožićno vrijeme – ističu u Županiji.

Izvor:
Foto: VŽ

Komentari

Komentara